• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs

06.02.2020

12:25

BOŠKO I JEREMIĆ SU EKSERI KOJE JE ĐILAS ZAKUCAO GDE JE ON HTEO! Krsto Janjušević bez dlake na jeziku opleo po opoziciji (VIDEO)

Politika

BOŠKO I JEREMIĆ SU EKSERI KOJE JE ĐILAS ZAKUCAO GDE JE ON HTEO! Krsto Janjušević bez dlake na jeziku opleo po opoziciji (VIDEO)

Podeli vest

Krsto Janjušević, poslanik SNS, gostovao je jutros u Jutarnjem programu gde je govorio o najnovijem razvoju događaja u redovima opozicije

Kako je prokomentarisao, počelo je sa tvitom Janka Veselinovića, koji je rekao da bojkot neće biti regularan.

- Tada smo konstatovali da je logično da bojkotuju bojkot, što znači da izađu na izbore. Oni će u svemu tome prevariti samo sebe. Dugo su varali građane Srbije, sad nek varaju sebe, nije mi ih žao - rekao je.

Da su prava opozicija, kako tvrde iz redova Saveza za Srbiju, pokazuju samo van Srbije, a nikada u samoj Srbiji, rekao je Janjušević.

Foto: printscreen TV Hepi

- Boško, Jeremić i drugi u ovom slučaju su samo ekseri koje je Đilas sve zakucao tamo gde je zapravo on želeo - prokomentarisao je.

Janjušević je prokomentarisao i izjavu opozicije da neće priznati izbore čak i kada bi izašli svi birači.

Šta je Krsto Janjušević rekao u Jutarnjem programu o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji, pogledajte u videu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NIJE LI VAS SRAMOTA DA SE KUPATE U ĐILASOVOM I JEREMIĆEVOM BLATU? Nebojša Bakarec u otvorenom pismu Slobodanu Samardžiću: SIGURAN SAM DA VAS SE KOŠTUNICA STIDI!
Politika

NIJE LI VAS SRAMOTA DA SE KUPATE U ĐILASOVOM I JEREMIĆEVOM BLATU? Nebojša Bakarec u otvorenom pismu Slobodanu Samardžiću: SIGURAN SAM DA VAS SE KOŠTUNICA STIDI!

​U svom životu ste promenili mnogo stranaka. SKJ, DS, DSS, DPS, i opet DSS i DPS, i sada ste postali kolektivni član SZS. Kuku! Vi ste kao bivši skojevac i član SKJ, još od studentskih dana, slično Vašem starijem kolegi Vladeti Jankoviću, bivšem ostrašćenom partijskom komesaru sa Filozofskog fakulteta, doživeli niz ideoloških transformacija. Ovo je u otvorenom pismu narodnom poslaniku i redovnom profesoru na Fakultetu političkih nauka u Beogradu Slobodanu Samardžiću poručio Nebojša Bakarec, politički analitičar i član Upravnog odbora Fondacije SNS. Pismo prenosimo u celosti

04.02.2020

19:06

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija