• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

07.02.2020

21:41

SVE VEĆI HAOS U SAVEZU ZA SRBIJU! Đilas: Izbaciti Bastaća, Zelenovića i Paunovića ukoliko izađu na izbore

Politika

SVE VEĆI HAOS U SAVEZU ZA SRBIJU! Đilas: Izbaciti Bastaća, Zelenovića i Paunovića ukoliko izađu na izbore

Podeli vest

Lider Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas pobesneo je zbog najave mogućnosti da njegovi saradnici, gradonačelnici Šapca i Paraćina Nebojša Zelenović i Saša Paunović, kao i predsednik SO Stari grad Marko Bastać izađu na lokalne izbore

- Đilas je besan jer više ne može da kontroliše priču o bojkotu. Skoro svake nedelje neko od njegovih saradnika proglasi izlazak na izbore. Prvo '1 od 5 miliona', a sada Zelenović, Paunović i Bastać, koji se ispod žita uveliko spremaju za izbore... Đilas je zato poslao jasnu poruku svima da se neće tolerisati pojedinačna iskakanja i da svako ko izađe na izbore neće više biti deo SZS - kaže naš izvor iz SZS.

RASKRINKANI TAJKUNSKA POLITIKA BEZ IKAKVOG SMISLA Đilasu smeta i cenzus od 3 odsto

BOŠKO I JEREMIĆ SU EKSERI KOJE JE ĐILAS ZAKUCAO GDE JE ON HTEO! Krsto Janjušević bez dlake na jeziku opleo po opoziciji

(VIDEO)MALO LI JE?! JEDAN ĐILAS VREDI KAO 2,6 MILIONA PENZIONERA! Žuti genijalac postao stručnjak za ekonomiju, ALI TEK KAD JE NAPUNIO DŽEPOVE NOVCEM GRAĐANA!

Prema njegovim rečima, Đilas je i preko svojih medija rešio da disciplinuje sve neposlušne saradnike. To je on i sam potvrdio u intervjuu za nedeljnik "Vreme"
- Za nas nema priče kako će neko da izađe na izbore, a da se tretira kao opozicija, to ne može. To je naša crvena linija. Jer svako ko izađe na izbore u Srbiji, taj izlazi zbog sebe. Jedni da ostanu poslanici, jer bez toga ne znaju šta će sa sobom, drugi da postanu poslanici, jer im je to san, ili da postanu neki odbornici, ili da sačuvaju neku vlast. Svima su puna usta da to rade zbog Srbije, ali ne, to rade samo zbog sebe... - rekao je Đilas.

Foto: Zoran Sinko

Predsednik Građanskog demokratskog foruma Aleksandar Olenik, s druge strane, tvrdi da bojkot neće uspeti.
- Ne verujem da će odluka o bojkotu biti ispoštovana do kraja. Gotovo je realan izlazak na lokalne izbore svih koji se sada i poslednjih meseci kunu u bojkot, jer to je nešto što je zdrav razum. Nadam se da će oni ubediti i ostale da promene svoju štetnu odluku - rekao je Olenik na N1.

Gordana Čomić prekinula bojkot

 

Poslanica DS Gordana Čomić, koja mesecima bojkotuje parlament, juče se vratila u skupštinsku salu. Ona je došla da obrazloži svoje predloge izmena izbornih zakona koji predviđaju da na izbornim listama bude najmanje 40 odsto žena.
- Između politike DS da bude više žena u politici i odluke stranke da se bojkotuje rad parlamenta, ja sam izabrala. Opet bih isto odlučila. A vas molim da podsetite svoje predsednike da mogu i oni da odluče i da zaista u subotu (kad se bude glasalo o predloženom zakonu) bude praznik demokratije i dan radosti za žene Srbije - rekla je Čomićeva.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuki

pre 4 godine

Po njemu (Djilasu) , on sve što radi, radi zbog Srbije... al' njegovo bogatstvo ga demantuje! Sve što je zaradio, zaradio je dok je bio vlast!

raca

pre 4 godine

Dali je moguće da jedna faca od nazovi čoveka misli da je narod srbije glup pa da mu veruje u sve sto priča. Pa moguće je , jer on misli da nema uslova da narod vidi,čuje i zna kakav je

Dragan

pre 4 godine

Zaista mi nije jasno da neko još sluša i trpi ovog Đilasa. Čovek je beskurpulozan, nasilan, nakupio se para i sada se igra sa ostalima. Ako on ne izađe na izbore ništa se neće desiti ni njemu ni njegovim biračima jer ih realno i nema. Ako Zelenović u Šapcu ne izađe na izbore onda je to ozbiljan problem i za njega i za njegove birače. Predaće ih bez borbe na tacni, za to vreme Đilas će se verovatno kupati u nekom tikizno-toplom moru.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija