• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DAKIĆ

10.02.2020

07:38

OPASAN PO OKOLINU! LIDER PSG NASTAVLJA DA DIVLJA PO PUTEVIMA! Sergej izazvao novi sudar! Da li je opet bio drogiran?

Politika

OPASAN PO OKOLINU! LIDER PSG NASTAVLJA DA DIVLJA PO PUTEVIMA! Sergej izazvao novi sudar! Da li je opet bio drogiran?

Podeli vest

Trifunović se juče ujutro na autoputu za Novi Sad džipom 'audi Q2' zakucao u 'fijat stilo' * Vozač 'fijata' Srđan S. (44) završio u bolnici

Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izazvao je saobraćajnu nesreću juče rano ujutro na autoputu Beograd-Novi Sad.

Trifunović se svojim džipom 'audi Q2' zakucao u 'fijat stilo', čiji je vozač Srđan S. (44) završio u bolnici. Za sada nije poznato da li je prilikom ovog sudara glumac bio drogiran, kao što je to bio 13. januara, kada se kolima zakucao u gradski autobus na Novom Beogradu.

Jurio i skrivio udes

Kako saznajemo, Trifunović se u noći između subote na nedelju oko 3.30 velikom brzinom 'audijem Q2" zakucao u "fijat stilo" u kom se nalazio Srđan S. Do nesreće je došlo na autoputu, u blizini Stare Pazove.

- Prema prvim informacijama, Trifunović je vozio znatno iznad dozvoljene brzine kada je došlo do nezgode. Dalja istraga utvrdiće sve okolnosti ovog događaja, pa i to da li je bio pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Protiv njega će najverovatnije biti podneta prekršajna prijava - kaže naš izvor iz istrage.

Trifunović, koji je u januaru pobegao sa mesta nesreće, ovoga puta je sačekao policiju koja je izvršila uviđaj, a muškarac koji je povređen u sudaru zatražio je intervenciju Hitne pomoći. On je zbog bolova u vratu prvo pregledan u najbližoj zdravstvenoj ustanovi u Starim Banovcima, a potom je upućen u KBC 'Zemun'. Lider PSG juče nije odgovarao na pozive i poruke Informera da objasni zašto je ponovo divljao za volanom, kao i čije je vlasništvo džip 'audi Q2', koji u zavisnosti od opreme košta između 25.000 i 36.000 evra.

Sergej stalno divlja za volanom

* 3 saobraćajne nezgode izazvao
* 6 kazni zbog vožnje u pijanom stanju
* 10 puta prekoračio brzinu
* 4 puta vozio i pored izrečene zabrane
* 2 puta vozio bez vozačke dozvole
* 4 puta koristio telefon tokom vožnje
* 5 puta nije bio vezan pojasom
* 3 puta vozio motor bez kacige

Kada se pre skoro mesec dana 'reno meganom' zakucao u autobus, Trifunović se na društvenim mrežama pravdao da je žurio kući da 'pusti majstore i nahrani mačke' (!?!), ali ubrzo se ispostavilo se da je bio pod dejstvom kokaina. Analize krvi koje su mu urađene na VMA pokazale su prisustvo velike količine ove droge.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je najnoviji incident koji je izazvao Trifunović.

- Onaj Trifunović ako nastavi ovako da vozi, ko zna ko će još da strada... - upozorio je Vučić.

Loš primer mladima

Jasmina Milošević, direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja, kaže da nebezbedno ponašanje u saobraćaju može imati fatalne posledice.

- Neophodnost poštovanja saobraćajnih propisa upravo se ogleda u tome, što poštujući ove propise, čuvamo živote svih učesnika u saobraćaju. Nažalost, prekoračenja brzine su i dalje najuticajniji faktor nastanka saobraćajnih nezgoda. Neretko, upravo tada dolazi do saobraćajnih nezgoda sa fatalnim ishodom, naročito ako vozač i putnici nisu koristili zaštitne sisteme. Javne ličnosti moraju da budu svesne, da svojim ponašanjem uvek izazivaju pažnju javnosti, te da će neprikladnim i bahatim ponašanjem u saobraćaju dati loš primer naročito mladima, koji često vole da ih oponašaju. Život je neprikosnoven i niko nema pravo da nam ga oduzme ili ugrozi svojom bahatošću, neopreznošću i nesavesnim ponašanjem - poručuje Miloševićeva i apeluje na sve građane, posebno javne ličnosti, da poštuju saobraćajne propise.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
michael

pre 4 godine

Kad budala poludi, on,I druge naziva budalama. Zamislite DA ovo radi u USAu do zivotno NE, bi vozijo. Reagujte hitno DA nebi narod reagovao (stradao). Hvala.

MilosObilic1389

pre 4 godine

.... и обавезна мера психијатријског надзора уз лечење затвореног типа, од болести зависности...Тако би требало да гласи - ПРЕСУДА...!

Ljubiša

pre 4 godine

Možda sad nije bio pod kokainom,nego samo ''naduvan'' i pijan.

Mile

pre 4 godine

Овај бахати (Човек ако га можемо тако назвати) колико је направио преступа, уопште не би смео имати возачку, а камо ли да вози.

kiril

pre 4 godine

gos.Milosevic kome visolite pamet i dajete savete .interesuje me kada ce te da uhapsite tog siledjiju .

Mladen

pre 4 godine

Ukupno 34 prekršaja. Šta rade sudije? Čekaju da neko izgubi život a ni ne pomišljaju da taj neko mogu biti i oni ili neko njihov najmiliji. Takvima se dozvola oduzima trajno. A vožnja bez dozvole u zatvor.

SS

pre 4 godine

Budala od "glumca" je verovatno stalno pod uticajem droga,pa kad mu je dopušteno neka nastavi tako,samo ne na obične nedužne građane već na političare i pravosudne predstavnike koji mu to dozvoljavaju i puštaju,pa neka vide kako je,možda ga i zatvore kao u svim drugim normalnim državama.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija