• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.02.2020

12:24

JASNO JE DA SE ZELENOVIĆ BORI SAMO ZA SVOJU FOTELJU! Stefanović: SzS na izbore izlazi kroz različite grupe građana, tamo gde im odgovara IMA USLOVA ZA IZBORE, a gde ne stoje dobro - BOJKOT!

Politika

JASNO JE DA SE ZELENOVIĆ BORI SAMO ZA SVOJU FOTELJU! Stefanović: SzS na izbore izlazi kroz različite grupe građana, tamo gde im odgovara IMA USLOVA ZA IZBORE, a gde ne stoje dobro - BOJKOT!

Podeli vest

Sad je jasno da se Nebojša Zelenović bori samo za svoju fotelju i da ga ne interesuje ništa drugo, izjavio je ministar policije i funkcioner SNS Nebojša Stefanović odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše to što je stranka Zajedno za Srbiju donela odluku da ne učestvuje u radu SzS do zauzimanja stava o lokalnim izborima u Šapcu

- Nisam bio siguran da su oni ozbiljni u takvoj vrsti nastupa, pošto su sve vreme koketirali sa idejama da se kroz različite grupe građana izađe na izbore, neki će to uraditi tiho, neki na ovaj način kao što je uradio Zelenović i jasno je da hoće da se bori za svoju fotelju - kazao je Stefanović.

Kako je rekao, ne mogu onda da kažu kako postoji i jedan ozbiljan razlog da se ne izađe na izbore.

Stefanović dodaje da su svi mogli da vide kako se ta ideja transformisala, pošto su prvo rekli da je to pokret koji su organizovali mladi i stručnjaci, a ne političke stranke, zatim su se političari pojavili na protestima navodno samo kao podrška, pa su bili jedini govornici i rekli da to rade samo radi protesta.

Navodi da su onda iz SzS kazali da hoće prelaznu vladu bez izbora i da ih izbori ne interesuju, pa zatim da nema dovoljno uslova za izbore, a onda i to da ima uslova u pojedinim opštinama gde očekuju dobre rezultate, kao na primer u Lučanima, gde su ranije dobili devet odsto podrške, što je opet manje nego što su očekivali.

- Besmisleno je da kažete da u jednom opštini postoje uslovi, a u drugoj da ne postoje - ukazao je Stefanović.

DO SADA SU VARALI NAROD, A SADA LAŽU JEDNI DRUGE! Nova Đilasova prevara!

 

 



Ističe da ne razume kada kažu da nema uslova za izbore posle svega što je država uradila, to jest posle promene njihovih zakona, kao i da sada opozicija dobija pozive da gostuje na tv sa nacionalnim frekvencijama.

- Značajno je bolje nego što sam ja mogao da očekujem 2011. ili 2012. godine pod vlašću Ðilasa koji je upravljao medijima - naveo je Stefanović.

Funkcioner SNS je naglasio da se vidi potpuna neozbiljnost i da opozicija nema nikakvu ideju, niti program, koji se svodi na ono opšte - gradićemo ono što je potrebno, tamo gde je potrebno.

Stefanović je izrazio uverenje da građani neće da glasaju za one koji su upropastili zemlju dok su bili na vlasti i da je jasno da je ta priča politička prošlost.

- Kada građani vide Vučića i kilometre puteva i nove fabrike, kao i rast plata sa jedne strane, i sa druge strane one čija su lična bogatstva samo rasla, mislim da im izbor uopšte nije težak - poručio je Stefanović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija