• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2020

15:22

STRAH VAM KALJA OBRAZ, NISTE ME SPREČILI DA BUDEM SA SRBIMA I NEĆETE! Ministar Vulin odgovorio crnogorskom ministru spoljnih poslova!

Politika

STRAH VAM KALJA OBRAZ, NISTE ME SPREČILI DA BUDEM SA SRBIMA I NEĆETE! Ministar Vulin odgovorio crnogorskom ministru spoljnih poslova!

Podeli vest

Gospodin Darmanović loše krije strah od svega što je simbol Srbije. Da je mogao da nam prekreči trobojke na reverima i to bi uradio. Ako su uniforme oficira Vojske Srbije problem na grobu Pavla Bulatovića, a zašto onda nisu bile problem na grobu Momira Bulatovića? Tada je delegaciju Ministarstva odbrane Srboje uz mene činio general Želimir Glisović i pukovnik Mimović, obojica u uniformama, izjavio je ministar odbrane Republike Srbije Aleksandar Vulin odgovarajući ministru spoljnih poslova Crne Gore koji je rekao da poseta ministra Vulina nije bila drzavna već privatna i da "grob Pavla Bulatovića nije spomenik od državnog značaja pa korišćenje vojne uniforme nije opciha koja se razmatra".

- Je li grob Momirov kulturno dobro, a Pavlov nije? Pokažite nam odluku kojom ste to rešili. Strah vam kalja obraz, i ne trudite se da oponašate Hrvatsku baš u svemu. Možete Vi i nešto sami da smislite. Niste me sprečili da budem sa Srbima, i nećete - poručio je srpski ministar odbrane.

MILO RAME UZ RAME SA USTAŠAMA! Zabranio srpskim oficirima da nose uniforme tokom NAJAVLJENE ZVANIČNE POSETE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 4 godine

Ministre, preuzmi komandu...cela Evropa zvecka oružjem, a naš mirotvorac ne zna šta će sa vojskom. Srpski narod je porobljen i ugnjetavan na Kosovu, u Crnoj Gori, u Hrvatskoj i delimično u Bosni.

aha

pre 4 godine

dobro, stvarno, koliko puta moras dobiti sakom u nos da ti i tebi slični shvate da u ratovanju uvijek Srbi najviše nastradaju

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija