• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.02.2020

15:42

OGLASIO SE I RATKO MLADIĆ Živ sam, majke mi!

Politika

OGLASIO SE I RATKO MLADIĆ Živ sam, majke mi!

Podeli vest

Nekadašnji komadant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić danas je na vest o svojoj navodnoj smrti reagovao šaljivo i nije se mnogo oko toga uzbudio, kaže za Tanjug njegov sin Darko koji je telefonom sa njim razgovarao oko 15 sati.

"Živ sam, majke mi!", rekao je Ratko Mladić svom sinu u telefonskom razgovoru, nakon što je prekinuo posetu advokata u pritvorskoj jedinici, da bi se javio porodici i dematnovao netačne informacije.

Darko Mladić dodaje da je njegov otac na ovu vest reagovao šalom, i da se nije posebno uzbuđivao, niti je dalje komentarisao.

Informacija o smrti Ratka Mladića objavljena je na lažnom Tviter nalogu ministarke spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Bisere Turković i preneli su je brojni mediji u Srbiji i regionu.

U međuvremenu je demantovana, a pretpostavlja se da ju je lažni nalog na Tviteru otvorio izvesni novinar iz Italije Tomazo Debenedeti, koji je napisao ovu lažnu vest.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragi

pre 4 godine

Bog ti dao zdravlje đenerale! Izdrži legendo! Veliki pozdrav iz Srpskog Sarajeva,

Stevan

pre 4 godine

Da ste nam zdravi i živi gospodine generale, veliki pozdrav i podrška, ŽIVELA SRBIJA I REPUBLIKA SRPSKA !!!

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Боље да није рођен, јер би Срби били много мање осрамоћени.

Djordje milosavljevic

pre 4 godine

Ratni zlocinac izvrsio je genocid u srebrenici.pogresio je sto nije otisao u ameriku armiju osamdesetih godina da juri talibane u Avganistan. Jos ga Amerika nije otrovala, ulenjili se i amerikanci.

Yugoslav

pre 4 godine

Zelimo ti sve najbolje u borbi protiv nepravde nad srpskim narodom od vekova!!! Ti si SRBSKI HEROJ koji ce uvek ostatu i nasem srcu!!! Ziveo do vekova nas Generale!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija