• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbija Danas

11.02.2020

20:39

DEMONSTRACIJA POLITIKE DVOSTRUKIH STANDARDA! ZELENOVIĆ OPET LAŽE! Pljuje Sandokana, a zaposlio mu brata!

Politika

DEMONSTRACIJA POLITIKE DVOSTRUKIH STANDARDA! ZELENOVIĆ OPET LAŽE! Pljuje Sandokana, a zaposlio mu brata!

Podeli vest

Aktuelni gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, nedavno je još jednom demonstrirao politiku dvostrukih standarda

Pošto se svesrdno mesecima zalagao za bojkot, a sada se sprema da ipak izađe na lokalne izbore, Zelenović je rešio  da pregazi i sopstvena upozorenja građanima Šapca, koja je izrekao pre samo nekoliko dana.

Na konferenciji za novinare 4. februara Nebojša Zelenović histerično je plašio građane Šapca izvesnim Milanom Ostojićem Sandokanom, koji će, kako je tvrdio,  preuzeti grad ako na izborima pobede naprednjaci.

(FOTO) JOŠ JEDNA ĐILASOVA PREVARA! Zelenović napustio Savez za Srbiju da bi učestvovao na lokalnim izborima!

Iako Srpska napredna stranka, još nije objavila listu za predstojeće izbore, jer se to inače radi po rapisivanju istih, Zelenović je uporno tvrdio da je Sandokan za Šapčane najveća opasnost. Ipak, kako saznajemo, samo dva dana posle tih tvrdnji, za koje nema ama baš nikakve dokaze, Zelenović je u preduzeću Slobodna zona, čiji je osnivač grad, zaposlio, ni manje ni više nego Sandokanovog brata od strica Jovana Ostojića.

Ostaje otvoreno pitanje, zašto je još jednom dokazao da jedno priča, drugo radi, ali i da li je celu priču o nekakvoj opasnosti od Sandokana izmislio samo da bi, iako je učestvovao u kampanji bojkota,  opravdao svoj izlazak na izbore. U svakom slučaju, pokušaj da naprednjake dovede u vezu sa Sandokanom nije mu uspeo.

Pre svega, jer Sandokanovu familiju ne zapošljavaju naprednjaci. Već upravo Nebojša Zelenović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stršljen

pre 4 godine

Nikom ništa ne fali dok je navlasti i za to se čvrsto drže fotelja jer će valjda doći vreme za ovaj jadni narod da mafijaši i lopovi definitivno nadju svoje mesto tamo gde i treba da budu. Samo ko će naterati vlast da kažnjava? Do danas od 1945. ne videsmo "velike" da su seli na optuženičku a tek da su kažnjeni. Neće to skoro biti braćo Srbi ni u dogledno vreme, kad ste videli da lopov sudi lopovu???

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija