• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.02.2020

16:20

HUDINI NOVAKOVIĆ LAŽIMA I IZMIŠLJOTINAMA SABOTIRA GRADONAČELNIKA NOVOG SADA! Bečić razotkrio prljavu igru Jeremićevog pulena!

Politika

HUDINI NOVAKOVIĆ LAŽIMA I IZMIŠLJOTINAMA SABOTIRA GRADONAČELNIKA NOVOG SADA! Bečić razotkrio prljavu igru Jeremićevog pulena!

Podeli vest

Potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković, poznatiji kao Hudini, ponovo po ugledu na svog predsednika stranke Jeremića i njihovog nalogodavca tajkuna Đilasa gnusnim lažima i izmišljotinama pokušava da minimizira uspehe gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, rekao je član Izvršnog odbora Glavnog odbora Srpske napredne stranke Igor Bečić

- Novaković se nada ako ide okolo i viče lopovi, lopovi, da će građani i tužilaštvo zaboraviti da ga pitaju za ona četiri miliona evra iz budžeta Novog Sada koja je zloupotrebio, pa je sadašnja gradska uprava morala da završava projekat Bulevar Evrope, da je za vreme njegovog mandata Novi Sad oštećen za desetine miliona evra. Na žalost gospodina Novakovića građani sve vide i on je verovatno svestan da ni cenzus od 3% njegova stranka ne može da dobaci na izborima, te zbog toga na najprljaviji način pokušava da uruši reputaciju gradonačelnika Vučevića i SNS. 

(FOTO) "JEDINA JE PORED VUČIĆA"! Tajkun Đilas kipti od besa, pa NAPAO PREDSEDNIKA VUČIĆA!

 


Mora da mu smeta što je aktuelna gradska vlast na čelu sa gradonačelnikom stvorila uslove za otvaranje hiljade radnih mesta i rešila višedecenijske probleme Apotekarske ustanove, JKP "Stan" i Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo", što gradonačelnik Vučević od 1. januara obezbeđuje sredstva za besplatan boravak dece u vrtićima, dok su ti problemi svoju eskalaciju imali baš u vreme kada je Novaković bio na čelu gradske uprave.


Svaki napredak u Novom Sadu za Borislava Novakovića je poraz jer je u suprotnosti sa onim što je on radio i radi i danas - uništava Novi Sad i zato šiti laži i ne shvatajući da još od njegovog i odlaska njegovih istomišljenika u političku istoriju, Novi Sad već sedam godina krupnim koracima grabi napred - zaključio je Bečić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija