• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.02.2020

12:50

NEKOME KUPI TELEFON, NEKOME DA PLATU, A KAD GA PITATE ZA KiM... Vesić o Đilasovoj politici: ON MISLI DA SVE MOŽE DA SE KUPI!

Politika

NEKOME KUPI TELEFON, NEKOME DA PLATU, A KAD GA PITATE ZA KiM... Vesić o Đilasovoj politici: ON MISLI DA SVE MOŽE DA SE KUPI!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je da se politika jednog od lidera Saveza za Srbiju Dragana Ðilasa svela na bitku oko mobilnog telefona, koji je, prema nekim medijima, ukraden bivšoj predstavnici pokreta "1 od 5 miliona" Jeleni Anasonović

- Ovo pokazuje kako Ðilas funkcioniše u politici. Nekome kupi telefon, a nekome, kao što je Boško Obradović, da platu, jer on razume da je politika način da se ljudi kupe - rekao je Vesić gostujući na Pinku.

Pojedini mediji objavili su da je studentkinja i bivša predstavnica pokreta "1 od 5 miliona" Jelena Anasonović optužila svog kolegu Srđana Markovića za krađu mobilnog telefona, koji je navodno dobila od Ðilasa.

JAVIO SE MRAČNI ĐILASOV SUSLOV... Vesiću stigla tužba Mlađana Đorđevića: OVA MI JE NAJZANIMLJIVIJA DO SAD!

 



Vesić kaže da Ðilas nema odgovor ni na jedno političko pitanje, što, dodaje, nikog ne treba da čudi.

- Ako ga pitate šta će da uradi sa Kosovom i Metohijom, on na to nema odgovor kao i na odnos Srbije prema NATO-u, Rusiji niti EU. Ako ga pitate da li je u stanju da dovede više investitora od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je doveo više od 200 investitora i zaposlio skoro 200.000 ljudi,  Ðilas ni na to nema odgovor - rekao je Vesić.

Kako je dodao, Ðilasa jedino interesuje novac i zato su zahtevi SzS pre svega vezani za REM i RTS jer se tamo, kako kaže, prodaju reklamne sekunde.

- To je Ðilas, on misli da sve može da se kupi, da birači mogu da se kupe, da stranke mogu da se kupe. Nije baš tako i građani to dobro znaju - dodao je Vesić.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DOKON POP JARIĆE KRSTI, A ĐILAS IZMEĐU ODLAZAKA U TERETANU I ISPIJANJA KAFE BROJI KOLIKO PUTA SAM GA SPOMENUO... Vesić: Koliko god da je, MALO JE!
Politika

DOKON POP JARIĆE KRSTI, A ĐILAS IZMEĐU ODLAZAKA U TERETANU I ISPIJANJA KAFE BROJI KOLIKO PUTA SAM GA SPOMENUO... Vesić: Koliko god da je, MALO JE!

Kaže naš narod da “dokon pop i jariće krsti”. E tako strašni batica Đilas, između odlaska u teretanu i ispijanja kafe po kafićima, broji koliko puta sam ga pomenuo. Bilo bi pravedno da sam ga pomenuo 619 miliona puta. Da podsetim građane da su Đilasove kompanije baš toliko, 619 miliona evra imale prihoda dok je bio državni funkcioner, napisao je na svom Fejsbuk profilu zamenik gradonačelnika i član predsedništva SNS Goran Vesić

03.02.2020

19:40

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija