• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.02.2020

08:50

ŠAPIĆ PORUČIO: Dosta je bilo podela, neću da budem deo tog plana!

Politika

ŠAPIĆ PORUČIO: Dosta je bilo podela, neću da budem deo tog plana!

Podeli vest

Dosta je bilo podela, ako Srbi žele podele neću biti deo tog plana, pa makar me to pojelo, izjavio je Aleksandar Šapić, nekadašnji proslavljeni vaterpolista, aktuelni predsednik opštine Novi Beograd i lider jedne od najmlađih srpskih stranaka SPAS

- Srpskom narodu je dovoljno podela vekovima i ja ga neću dodatno deliti. Tu sam da mu nađem tačku spajanja, a ako Srbi žele podele, neću biti deo tog plana. Vreme će pokazati da li sam u pravu što želim da menjam tradicionalno loš način razmišljanja ili će me to pojesti. U tom slučaju, spreman sam da budem eliminisan sa političke scene - kazao je Šapić za Srpski telegraf.

Komentarišući to što izlazi na izbore i kakav rezultat očekuje, on je rekao da očekuje dobar rezultat.

(FOTO) JOŠ JEDNA ĐILASOVA PREVARA! Zelenović napustio Savez za Srbiju da bi učestvovao na lokalnim izborima!

Na pitanje da li moguće da SPAS posle 26. aprila bude u koaliciji sa SNS, Šapić odgovara da to zavisi od mnogo faktora, tako da na to pitanje nema odgovor na današnji dan.

- U vlast radi vlasti sigurno ulaziti po svaku cenu neću - istakao je, međutim, Šapić.

Odgovarajući na pitanje s kim nikako ne bi sklopio savez, Šapić je rekao da smo "isuviše mi danas mali da bih na taj arogantan način postavljao stvari".

- Ono što je sigurno jeste da preko svojih ljudskih i političkih načela prelaziti nećemo bez obzira na to ko je u pitanju - kazao je Šapić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17