• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.02.2020

11:38

VUČIĆ NA SASTANKU SA SRBIMA IZ REGIONA: Prisustvovali patrijarh Irinej, Dodik, Cvijanović, Milačić, Knežević...

Politika

VUČIĆ NA SASTANKU SA SRBIMA IZ REGIONA: Prisustvovali patrijarh Irinej, Dodik, Cvijanović, Milačić, Knežević...

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas pre podne u Beogradu sa predstavnicima Srba iz regiona, a tema sastanka je situacija u Crnoj Gori i BiH

Sastanku u zgradi Predsedništva prisustvovali su patrijarh Irinej, srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik i predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

Tu su bili i predsednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić, lider Prave Crne Gore Marko Milačić, predsedednik Demokratske narodne partije Milan Knežević.

Foto: Tanjug

Na sastanku su bili i ministri u Vladi Srbije Nebojša Stefanović, Ivica Dačić, Goran Knežević, Aleksandar Vulin, kao i generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković.

Predsednik Srbije ranije je rekao da ga veoma brine situacija u Republici Srpskoj i da Srbija ima odgovornost prema srpskom narodu i da će brinuti o njemu ma gde se nalazio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sa predstavnicima srpskih organizacija iz Crne Gore.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Feb 15, 2020 at 2:04am PST

 

Vučić je, povodom situacije u BiH, rekao da je za Srbiju najvažnije da se sačuva mir u BiH i da brine o srpskom narodu, zbog čega Srbja i ulaže u svaku opštinu u Republici Srpskoj.

- Dali smo više novca od svih prethodnih vlasti zajedno i nastavićemo još da ulažemo. Imaćemo sastanak i sa srpskim organizacijama iz Crne Gore, pomoći sve što možemo poštujući ustavni poredak Crne Gore - rekao je predsednik Srbije.

Foto: Tanjug

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija