• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Mediji

17.02.2020

21:06

UGLJANIN OPET VREĐA SRBE I SRBIJU! Čestitao Tačiju nezavisnost tzv. Kosova na kome CARUJU DEMOKRATIJA I LJUDSKA PRAVA!

Politika

UGLJANIN OPET VREĐA SRBE I SRBIJU! Čestitao Tačiju nezavisnost tzv. Kosova na kome CARUJU DEMOKRATIJA I LJUDSKA PRAVA!

Podeli vest

Predsednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin čestitao je danas Hašimu Tačiju i Aljbinu Kurtiju nezavisnost tzv. Kosova, koje u saopštenju naziva republika Kosovo i koje vidi kao "državu u kojoj svi građani imaju jednake šanse za punu afirmaciju i integraciju u društvo"

Uglajnin u saopštenju još navodi i da "zahvaljujući naporima slobodarskog duha svojih građana, Kosovo danas predstavlja modernu državu, zasnovanu na vladavini prava, pravnoj sigurnosti i jednakosti pred zakonom".

Ovo nije jedini skandal u mračnoj biografiji ovog političara.

SPECIJALAN POKLON ZA PREDSEDNIKA SRBIJE! Šojgu ukazao veliku čast Vučiću, EVO ŠTA MU JE DARIVAO!

Stefan Nemanja, osnivač srednjovekovne srpske države je ratni zločinac i pogrešno je po njegovom imenu nazivati škole. On je autor platforme za zločin po kojoj su kasnije delovali Ratko Mladić, Radovan Karadžić i Draža Mihailović, tvrdio je svojevremeno Ugljanin.

GOTOVO JE! OVOJ I OVAKVOJ BIH NEMA SPASA - MA KAKO SE ZAVRŠILA AKTUELNA KRIZA VLASTI! Brutalna analiza iz Bošnjačkog ugla, KAPITULACIJA SE NE MOŽE IZBEĆI!

Naime, on je takođe prisustvovao otkrivanju table Aćif Efendiji, koga su partizani streljali 1945. zbog ubistva 7.000 Srba, tvrdi da su Srbi počinili "genocid" nad muslimanima i ima separatističke izjave o Raškoj oblasti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 4 godine

,, SULJO nema fotelje za tebe u vlasti SRB " !!!!!????

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija