• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

17.02.2020

21:20

ŠOJGU U SRBIJI! TO NIJE DOBRA VEST, POSEBNO NE ZA HRVATSKU! Mediji u "lijepoj njihovoj" plaše region SRPSKIM ORUŽJEM koje smo DOBILI OD RUSA!

Politika

ŠOJGU U SRBIJI! TO NIJE DOBRA VEST, POSEBNO NE ZA HRVATSKU! Mediji u "lijepoj njihovoj" plaše region SRPSKIM ORUŽJEM koje smo DOBILI OD RUSA!

Podeli vest

Hrvatski "Jutarnji list" povodom posete ruskog ministra odbrane Beogradu, piše da se nagađa da Sergej Šojgu nije došao praznih ruku, pa da se u Beogradu, kako navodi list, "hvale da će postati najnaoružanija država u regionu"

"Jutarnji" navodi da je Šojgu u Beograd došao "s velikom pompom" i to na 12 godina od proglašenja nezavisnosti Kosova, kao i da se njegova poseta poklopila sa, kako se ocenjuje, rastućim napetostima u odnosima Srbije i Crne Gore zbog Zakona o slobodi veroispovesti i najnovijom krizom u BiH, gde Milorad Dodik najavljuje izlazak Republike Srpske iz BiH u narednih od jedne do 10 godina.

- Dolazak, neformalno, čoveka broj dva Kremlja, u Srbiji je podignut na najviši nivo, a nagađa se da ruski ministar odbrane nije došao praznih ruku - doneće prvi deo (od 12) savremenih ruskih protivvazdušnih raketnih sistema Pancir (Srbija je još nabavila helikoptere Mi-17 i Mi-35 i tenkove i MiG-ove 29) te će time, kako se hvale u Beogradu, postati najnaoružanija država u regionu, što je delikatno s obzirom na to da su oko njih sve članice NATO, a traju i vrlo napete polemike u BiH oko toga - piše hrvatski list.

UGLJANIN OPET VREĐA SRBE I SRBIJU! Čestitao Tačiju nezavisnost tzv. Kosova na kome CARUJU DEMOKRATIJA I LJUDSKA PRAVA!

Napominje se i da je ovo prvo Šojguovo putovanje u inostranstvo posle iznenadne rekonstrukcije ruske vlade prošlog meseca, kao i da su prilikom ulaska u Srbiju, avion s ruskim ministrom dočekala tri srpska MiG-a, koje je Rusija nedavno poklonila Srbiji.

Na beogradskom aerodromu, Šojgua je dočekao sa svim državničkim počastima ministar odbrane Aleksandar Vulin, a potom se sreo i sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, sa kojim je razgovarao o "bezbednosnoj situaciji u regionu", navodi dalje list.

GOTOVO JE! OVOJ I OVAKVOJ BIH NEMA SPASA - MA KAKO SE ZAVRŠILA AKTUELNA KRIZA VLASTI! Brutalna analiza iz Bošnjačkog ugla, KAPITULACIJA SE NE MOŽE IZBEĆI!

Hrvatski list dodaje i da je "zanimljivo da je već najavljen i dolazak" ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova Srbiji, na 21. godišnjicu početka NATO intervencije u Srbiji.

"Jutarnji" napominje da se u okviru te balkanske turneje očekuje i njegov dolazak u Zagreb.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kontra

pre 4 godine

Nema vam u regionu jačeg oružja od pokliča za dom spremni i budnuice Čavoglave jer dižu narod i vojsku da se povampiruje a to je oružje najbitnije od svega a ova druga mogu da se kupe kad/ako se zarati....

Mili

pre 4 godine

E prava će vest biti kad oni kupe F16 koji je u Siriji uništio dva ta PancerS u dva naleta....

veglia

pre 4 godine

Пусти мукицу, видиш да му испран мозак!

ljubisa555

pre 4 godine

Mili moj....ne kaze se Pancer nego Pancir-S jer Pancere je imao vas veliki vodja Hitler

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija