• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

18.02.2020

12:03

MARKOVIĆ: Tužilaštvo i REM da reaguju zbog vređanja Vučićeve ćerke

Politika

MARKOVIĆ: Tužilaštvo i REM da reaguju zbog vređanja Vučićeve ćerke

Podeli vest

Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Marković pitao je danas Posebno tužilaštvo za visokotehnološki kriminal da li će pokrenuti postupak i istragu protiv Sibina Vukadinovića koji je, kaže, na najogavniji način vređao ćerku predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Vukadinović je napisao ogavan tvit, kaže Marković i dodaje da zbog toga ne može ni da ga pročita, ali da veruje da je javnost upoznata sa sadržajem.

Marković je ukazao da je reč o bliskom saradniku Boška Obradovića koga je lider Dveri čak dovodio u parlament.

- Smatram da je potrebno da tužilaštvo u ovom postupku obuhvati i Boška Obradovića, da se istraži njegova uloga u svemu tome, pogotovo zato što ovo nije prvi put da bliski saradnici Boška Obradovića na najgori mogući način vređaju i prete Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici - rekao je Marković.

Poslanik SNS je komentarisao i dokumentarni film koji je emitovan na TV N1 pod nazivom "Vladalac", koji se bavi predsednikom Srbije i SNS Aleksandrom Vučićem.

Marković je ocenio da je taj dokumentarac "propagando smeće".

- Oni to nazivaju dokumentarnim filmom, a zapravo je reč o najgoroj, najprimitivnijoj, najprizemnijoj mogućoj propagandi na kojoj bi i Gebels pozavideo, a koja za cilj ima isključivo širenje mržnje prema Aleksandru Vučiću - rekao je Marković.

On je pitao Regulatorno telo za elektronske medije da li će reagovati na hajku TV N1 u cilju zaštite interesa javnosti u oblasti elektronskih medija i zaštite korisnika usluga elektronskih medija, u skladu sa Zakonom o elektronskim medijima, na način primeren demokratskom društvu.

- Ta televizija, sa inače sumnjivom registracijom, sa sumnjivim dozvolama, sa sumnjivim finansijama, koja 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, vodi kampanju protiv Aleksandra Vučića i SNS, sinoć je dostigla svoj vrhunac u bolesnoj mržnji - rekao je Marković.

Marković je ocenio da je autor Slaviša Lekić okupio u filmu skoro sve tradicionalne mrzitelje Aleksandra Vučića, a kriterijum mu je, kaže, očigledno bio da pozove one koji su spremni da što jače i vulgarnije napadnu Vučića.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija