• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.02.2020

15:33

ĐUKANOVIĆ O AUTORIMA FILMA "VLADALAC": Njihova patološka mržnja prema sopstvenom narodu je zastrašujuća!

Politika

ĐUKANOVIĆ O AUTORIMA FILMA "VLADALAC": Njihova patološka mržnja prema sopstvenom narodu je zastrašujuća!

Podeli vest

Zanimljivo je da smo u prvom delu tzv.dokumentarnog filma "Vladalac" imali prilike da čujemo kako su Srbi okupirali Glinu, zatim naselje Grbavica u Sarajevu, te kako je svaki poziv na odbranu srpskog naroda bilo zapravo ratno huškanje, napisao je na svom Fejsbuku poslanik SNS Vladimir Đukanović


- Nesrećnici koji su tzv.dokumentarni film osmislili žive i rade u Beogradu i besomučno pljuju po Srbima kad god im padne na pamet. Njihova patološka mržnja prema sopstvenom narodu je zastrašujuća, a narod mrze jer Srbi nikako ne žele da prihvate njihove stavove i neće da pljuju po sebi. Srbi, gle čuda, takve doživljavaju kao incident. Žalosno je samo to što taj "incident" sebe predstavlja kao elitu i što jedino on ima monopol na mišljenje. Ipak, dobro je dok rade takve odvratne filmove, jer sanitarni otklon koji narod pravi od takvih ljudskih fekalija biće još veći - napisao je Đukanović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 4 godine

Hvala ti Predsednice za sve. Kad vidim ko o tebi govori i ko te pljuje,znam razlog zasto ponovo letim za Beograd radi glasanja. Hvala jos jednom ZA NASU DECU!

Stršljen

pre 4 godine

Pa kad jadnici razmisle ako imaju uopšte čime da misle, šta mogu drugo? Na strani "VLADAOCA" stoje: Mostovi, putevi, autoputevi, vijadukti, tuneli, nasipi pored reka, novi medicinski centri, domovi zdravlja, bolnice, nove škole, otvorene fabrike, zapošljeno preko 650.000 radnika i nezaposlenost svedena ispod 8,5% , povećane penzije, plate, nagrade sportista, smanjen dug sa 78% na manje od 49%.... a šta ti jadnici da napišu? Pa oni nisu otvorili ni jedan kiosk da bar zaposle jednu samohranu majku. Šta im ostaje, da bljezgaju i mlate jezicima ko volovi repovima. Ali nisu oni sposobni ni za to, to je nalog gazde sa zapada koji tek sad vidi da je uzalud bacio nesposobnjakovićima pare na uništenje Srbije, isti oni kojji su tu bagru i doveli na vlast posle 2000. godine, to gazda radi i u komšiluku, BIH, crnoj gori, kosovu, sve sinhronizovano, sad žele da ove ovde jadnike ponize do kraja jer budale, tudji slugerani, moraju da padnu na samo dno pa i dublje kako bi gazda izvukao kavu takvu koris ili satisfakciju za bače ne pare..

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija