• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer

18.02.2020

22:36

AMERI RAZMIŠLJAJU O PODELI KOSOVA! Trampov specijalni izaslanik za Balkan Metju Palmer otvoreno govori o toj opciji! SRBIJO, OPREZ!

Politika

AMERI RAZMIŠLJAJU O PODELI KOSOVA! Trampov specijalni izaslanik za Balkan Metju Palmer otvoreno govori o toj opciji! SRBIJO, OPREZ!

Podeli vest

Specijalni izaslanik američkog državnog sekretara za Zapadni Balkan Metju Palmer nije isključio mogućnost razmene teritorija između Beograda i Prištine

Upitan o mogućnosti razmene teritorija, Palmer je za briselski portal EU obzerver rekao da je "na stranama da odrede parametre dijaloga".

- Ono što mi podržavamo je da strane nađu način da se vrate za pregovarački sto, da stave na pregovarački sto sva važna pitanja i da pronađu put ka normalizaciji odnosa, idealno bi bilo uz uzajamno priznanje. Voleli bismo da vidimo uzajamno priznanje Srbije i Kosova kao ishod tog procesa - rekao je Palmer.

POSTOJI LI VEĆI RAZLOG DA SRBI STANU UZ TRAMPA?! HILARI KLINTON SE VRAĆA, ako Blumberg pobedi biće POTPREDSEDNIK SAD, a možda i ŠEF BELE KUĆE?!

On nije želeo da odgovori na dodatna pitanja o tome da li je pozicija SAD suprotna nemačkom stavu da bi dogovor Beograda i Prištine o razmeni teritorija mogao da destabilizuje region.

TRAMP POMILOVAO RODA BLAGOJEVIĆA, GREŠI AKO MISLI DA TAKO KUPI PODRŠKU SRBA U SAD! "Naši" u Americi ne vole Blagojevića, tražio je bombardovanje Srbije, tvrdio je da nije Srbin...

Podsetimo, Kada je Bolton bio savetnik za nacionalnu bezbednost u administraciji Donalda Trampa, SAD su, takođe, favorizovale ideju o razmeni teritorija, o jednoj vrsti podele Kosova, na severu kod reke Ibar, gde bi četiri severne opštine pripale Srbiji, a jedan nedefinisan deo juga Srbije Kosovu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
svedok

pre 4 godine

Naucnici bi da dele plen. Bujanovac i Presevo su oduvek Srbija. Ako se siptarima ne svidja da tu zive a niko ih nicim ne ugrozava eto im Albanija i Kosovo i Metohija ionako su tamo gazde jer trguju drogom. I da ne glume naivu tu ne postoji nikakva presevska dolina geografski pojam je vranjska kotlina a administrativni Pcinjski okrug. Sto se babi snilo. Ako je trampa u pitanju pa mozda bi mi trampili Kacanik za Skadar recimo.

Stršljen

pre 4 godine

Nema podele!!! Kosovo su stvorili ameri sa NATO FAŠISTIMA ali im ta tvorvina svaki dan polako gubi te pozicije koje su nastale zločinačkim bombardovanjem Srbije. Sad idu onom logikom daj šta daš, e MALO MORGEN odavno im je rekao Sloba. Rešenje je Rezolucija 1244 kao što misli Srpski narod a što je uostalom rekao i sam Vladimir Putin. Dedovina se ne poklanja zločincima na čijim rukama se još nije ni osušila srpska krv.

nebojša

pre 4 godine

kakva zamena teritorije sa KiM?komjoš menja SVOJE ZA SVOJE??? zamna preševa može samo sa ALBANIJOM.NJIMA PREŠEVO ,NAMA SKADAR !!!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija