• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.02.2020

14:52

STEFANOVIĆ SA POLAZNICIMA CENTRA ZA OSNOVNU POLICIJSKU OBUKU: Profesija koju ste odabrali predstavlja veliku čast i ponos! (FOTO)

Politika

STEFANOVIĆ SA POLAZNICIMA CENTRA ZA OSNOVNU POLICIJSKU OBUKU: Profesija koju ste odabrali predstavlja veliku čast i ponos! (FOTO)

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas polaznicima 23. i 24. klase Centra za osnovnu policijsku obuku da profesija koju su odabrali predstavlja veliku čast i ponos, ali i obavezu da sa građanima grade odnos koji će im pokazati da na svakog policajca mogu da se oslone u svakom trenutku

- Važno je da svaka generacija to shvati, jer policija jeste i uvek će biti uz svoj narod - istakao je Stefanović u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici. 

Foto: MUP Srbije

Stefanović je sa polaznicima 23. i 24. klase COPO razgovarao o motivima koji su ih opredelili da budu policajci, ali i o karijernom  napredovanju, učenju novih veština, borbi protiv organizovanog i svih drugih vidova kriminala.

Foto: MUP Srbije

- Ovi mladi ljudi pokazuju ozbiljan entuzijazam da rade u jedinicama policije, da štite bezbednost Republike Srbije i njenih građana, ali i da steknu policijske veštine koje su potrebne za uspešnu borbu protiv kriminala i brigu o bezbednosti građana - rekao je Stefanović. 

Foto: MUP Srbije

Ministar je izrazio zadovoljstvo činjenicom da ove dve klase čine polaznici iz svih delova Srbije, koji će popuniti policijske jedinice i stanice širom naše zemlje, ali kriminalističku, saobraćajnu i policiju opšte nadležnosti, kao i specijalnu i posebne jedinice MUP-a. 

Foto: MUP Srbije

Stefanović je sa polaznicima razgovarao i o tome koja znanja i veštine oni treba da usvoje i steknu, kako bi u budućnosti kroz karijerni razvoj mogli da napreduju. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija