• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

19.02.2020

20:27

SRBIJO, NA NOGE! SPREMA SE HAOS NA KOSMETU, CILJ JE SPASAVANJE ĐUKANOVIĆA! Iza svega stoji država koja je naredila Prištini da uvede takse našoj zemlji?!

Politika

SRBIJO, NA NOGE! SPREMA SE HAOS NA KOSMETU, CILJ JE SPASAVANJE ĐUKANOVIĆA! Iza svega stoji država koja je naredila Prištini da uvede takse našoj zemlji?!

Podeli vest

Deo međunarodne zajednice, koji ne želi stabilnost na Balkanu, u narednom periodu ponovo će pokušati da otvori novi konflikt na Kosovu i Metohiji, kako bi se skrenula pažnja sa Crne Gore i velikih narodnih litija. Ovo je, navodno, plan jedne od najmoćnijih zemalja u EU, a sumnja se da je ista država nagovorila Prištinu da uvede takse Srbiji

Navodno, na tom planu se uveliko radi, a sve za cilj ima da se otvaranjem novog žarišta na KiM, natera Srbija da se izoluje od dešavanja u Crnoj Gori i da se pokuša uneti razdor u Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Jasno je da je narodno jedinstvo i sloga i zajedništvo u SPC kamen spoticanja onog dela međunarodne zajednice koji podržava aktuelni režim u Crnoj Gori.

Zato je plan da se pritisne Srbija vezano za rešavanje statusa na KiM, kako bi se problem iz Crne Gore i medijska pažnja preselili na njima poznatiji teren.

(VIDEO/ DVOUGAO) AKO IMA IMALO OBRAZA, MILO ĆE POSLE OVOG POSTATI HRVAT! MILOGORCI, EVO VAM VAŠ LIDER, BOLJEG NISTE NI ZASLUŽILI - bio je velikoSrbin, četnik... Sad je... IZGUBLJEN SLUČAJ !

Srpsko jedinstvo, koje nije narušeno raznim medijskim spinovanjima u Crnoj Gori, kao i odlučni i jedinstveni stavovi SPC, nateralo je one strukture van Crne Gore da se dodatno aktiviraju.

Pošto je sva medijska i svaka druga pažnja regiona usmerena na Crnu Goru, u narednom periodu ćemo biti svedoci pokušaja da se reflektori onih kojima ne odgovara narodna i crkvena sloga, upere u drugom pravcu.

NATO ZAHTEV BUGARSKOJ: "PANCIR" NE SME STIĆI U SRBIJU - NE DAJTE RUSIMA DA PRELETE PREKO VAS! Aman, majstori, otkud vam ideja da će Pancir preko Bugara?!

Zato je Kosovo i Metohija idealna u njihovom scenariju pokušaja slabljena uticaja SPC u Crnoj Gori. Računaju, igranjem na tu kartu, da bi moglo doći do trzavica u samoj Crkvi, da se veštačkom krizom otupi oštrica narodnog nezadovoljstva u Crnoj Gori.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srbin iz srbije

pre 4 godine

Pitanjem u CG neka se bava Srbi iz CG koi zive u Srbiji a Srbi iz Srbije ce KiM.

MilosObilic1389

pre 4 godine

да сте читали басну ДОСИТЕЈА ОБРАДОВИЋА о 3 бика, вуку и "ливади"...Знали бисте да - ово што сте написали ПРЕТСТАВЉА велику глупост...СРБИН је свуда...И свагде...И Борба за национално питање...Баш као у време "Младе Босне"... или "Црне руке"...Борба...Или МИ, или они...

ponosanS

pre 4 godine

Pa svi znamo koja to namocnija mutter suflira kosovke albance kako da se ponasaju i sta da rade. Ne treba biti preterano mudar i shvatiti da je to ona ista drzava koja je 3 puta razarala srpske zemlje i ubijala srpski narod. Ona ista drzava koja nagradjuje svoje saveznike iz proslih ratova tako sto Srbima otima a njima poklanja. Preselo im svima! Pojela ih mrznja njihova prema nama. Nestace poput zapaljenog stoga sena, ovo su im zadnji trzaji ako Bog da srece!

Amer

pre 4 godine

To znaci da vas Vucic I Dodik vode u propast, Bosanci vas vode. Podelili su srbiju na navijacke grupe, dali mozete to da postujete Srbi.smanjiceSrbiju na sumadiju

SS

pre 4 godine

Nemci nacisti,ma gde bi oni,pa oni su prijatelji Srbije.

Magznik

pre 4 godine

Ima i nemackog masla ali Englezi prave haos nama i EU. Nece uspeti.

srešljen

pre 4 godine

Ova ujdurma je smišljena u zemlji koja nam je ISTORISKI I VEČNI NEPRIJATELJ U CELOM 20-TOM VEKU A TO JE UVEK FAŠISTIČKA NEMAČKA. Englezi takodje rade ali se oni našli posle bregzita u mraku iz koga će im trebati još dosta vremena da isplivaju.

Dzoni

pre 4 godine

Sa Kosovo nema granica Ima administrativna linija Molim da to javite siptarima kroz tekstove i vucic treba to da kaze siptarima i javnosti. Hvala

Zoran

pre 4 godine

Koga više interesuju ta divlja plemena. Švercovali cigare, sada narkotik, loču rakiju po svojim ekološkim gudurama i guslaju. Nikada ništa nisu radili. U Njegoša se kunu, a on ih je najbolje ocenio kakvi su izrodi.

MilosObilic1389

pre 4 godine

не говорите тако о Васојевићима...Није фер...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija