• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

20.02.2020

13:07

UJEDINJENI TAJKUNI BI DA SE VRATE NA VLAST! Vučićević: Film "Vladalac" je vrhunac mrziteljske kampanje - Postoje ozbiljne indicije da je finansiran iz fondova EU! (VIDEO)

Politika

UJEDINJENI TAJKUNI BI DA SE VRATE NA VLAST! Vučićević: Film "Vladalac" je vrhunac mrziteljske kampanje - Postoje ozbiljne indicije da je finansiran iz fondova EU! (VIDEO)

Podeli vest

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera", kaže da je film “Vladalac” vrhunac prljave, mrziteljske kampanje protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i dodaje da postoje "ozbiljne indicije" da je finansiran iz fondova Evropske unije

 

- Film "Vladalac" je četiri sata čiste mržnje i tu nema šta da se vidi. To je četiri sata najvećih mrzitelja koji pljuju i bez ikakvih dokaza za najstrašnije stvari optužuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Prikazuju ga kao najgoreg, najnesposobnijeg, najpokvarenijeg. U tom filmu nema nikoga ko bi pokušao da kaže bar jednu lepu reč o predsedniku Vučiću. Nemate ni jednu činjenicu o njegovom političkom radu od 2012. godine do danas, ne priznaje mu se ni jedan uspeh – rekao je Vučićević za Pink. 

Kako je istakao, nema ni jedne rečenice o tome kolike su plate bile u vreme tajkuna Dragana Đilasa koji je po svemu sudeći finansirao taj film sa drugim tajkunima. 

Taj film je koštao milione. Nema ni reči o tome kolike su plate bile tada, a kolike su danas, kolike su bile penzije, a kolike su danas, koliko smo imali auto-puteva, a koliko je izgrađeno danas, koliki je minus bio u budžetu, koliki je plus danas.

Prema njegovim rečima, film koji je emitovan na Televiziji N1 je vrhunac mrziteljskekampanje koja ima za cilj da predstavi Vučića kao zlog tiranina koji više ne treba da bude na vlast. 

- A krajnji cilj je da se na vlast vrate, kako ih je predsednik nazvao, ujedinjeni tajkuni Srbije da bi ponovo mogli da koriste državu kao vreću iz koje uzimaju koliko god i šta god im treba. To su radili od 2000. do 2012. godine. Sada bi da se vrate na vlast i koriste sva sredstva. Ovo je samo vrhunac prljave kampanje – istakao je Vučićević.  

Foto: pink.rs

Kako kaže, ovaj film pokazuje na šta su sve oni spremni.

- Zašto u tom dokumentarcu, u ta četiri sata, nisu našli ni jedan konkretan dokaz da je Vučić bilo gde bilo kada ukrao jedan jedini dinar? Zato što takvog dokaza nema! Da je bilo gde, bilo šta uradio na štetu svoje države – i dok je bio u opoziciji i kada je bio u najvećoj nemilosti i kada je došao na vlast. Takvog dokaza nema. On nikada nije učinio ništa na štetu ove države, za razliku od nekih drugih – napominje glavni urednik Informera.

Vučićević je istakao da u filmu nema druge strane - nikoga ko bi rekao nešto što se ne uklapa u njihovu koncepciju. 

On je dodao da postoje "ozbiljne indicije" da je taj film finansiran iz fondova Evropske unije.

- Poslali smo pitanje televiziji N1 u utorak, kada je emitovan prvi deo filma i nisu nam odgovorili do danas. Pitali smo ih ko je platio, koliko je platio i kako je tačno platio, kao i koliki je bio budžet filma. To pitanje je od javnog interesa. Od ljudi koji rade za EU u Beogradu smo doboli informaciju da je film finansiran iz Fondova EU. Poslali smo pitanje i Semu Fabriciju, ni on nije odgovorio – navodi Vučićević.

Prema njegovim rečima, skandal bi bio da EU finansira takav film, ne zbog teme, nego zbog načina na koji je obrađena. 

- Ako je EU finansirala četiri sata programa protiv Vučića i protiv države Srbije, pitanje je kakve su namere EU. Da li EU finansira mrziteljsku kampanju? – dodao je Vučićević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 4 godine

Nema potrbe njega da niko ruši! Njegovi saradnici na lokalu dovoljno dobro rade da ga narod zamrzne! Ustvari svojom bahatnošću mladih nada oni će da oteraju u lokalu SNS u opoziciju! Što se države tiče to me uopšte ne zanima ko je na vlasti i ko vodi kakvu politiku! Ni dali je Vučić na vlasti ni dali je Djilas, Jeremić ili bilo ko ! Došli mladi eksperti iz Beograda pa sad prodaju pamet po lokalu kako im ovdašnji tajkuni govore! Hvala Vam gospodo ali na lokalu sigurno glasam za crnog Djavola a sve ostalo bojkotujem!

Vla

pre 4 godine

Sto se uzrujavate, samo bolesni umovi ili ogranicenih razmisljanja, mogu da poveruju u bljuvotine u prikazanom filmu

Marcco

pre 4 godine

Po scenariju, po kontekstu i po načinu sprovođenja političke-propagande, jedan na jedan, BBC!

zoran

pre 4 godine

Sta je netacno u prikazanom materijalu? Jednostavno, tuziti treba za svaku neistinost u materijalu..u cemu je problem?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija