• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.02.2020

19:07

SERGEJ, DA TI OVA "ČOBANICA" OBJASNI... Gojković ZAKUCALA Trifunovića: Zašto milioner Đilas ne da neki dinar za lečenje dece?!

Politika

SERGEJ, DA TI OVA "ČOBANICA" OBJASNI... Gojković ZAKUCALA Trifunovića: Zašto milioner Đilas ne da neki dinar za lečenje dece?!

Podeli vest

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković odgovorila je predsedniku PSG Sergeju Trifunoviću koji je njoj i poslanicima SNS uputio pismo u kojem negoduje, jer nije usvojen zakon o lečenju dece u inostranstvu, da joj je žao što joj nije lično predao to pismo kako bi mu objasnila da ne zna ništa

Gojković je rekla da je Trifunović ili zlonameran ili maliciozan, jer je odlučio da blati one koji vode zemlju koristeći najniže emotivne osećaje spominjući decu.

Ona je podsetila da je Aleksandar Vučić dok je bio premijer osnovao Fond za lečenje dece od retkih bolesti i dodala da pre njega niko to nije uradio.

- Mogao je taj Đilas, vodio je nekakav fond i nekakve kancelarije predsednika države. Mogao je privatno, pošto je on milioner i milijarder, privatno da formira fondaciju - Đilas - rekla je Gojković.

Interesovalo je i zašto Trifunović nije uputio pismo i Mariniki Tepić u kojem je mogao da je pita šta je uradila kao pokrajinski ministar za omladinu i sport.

- Ponosna što je Aleksandar Vučić omogućio da se leče deca u našoj državi, kao i zbog toga što je u budžetu Ministarstva zdravlja opredeljen milionski iznos za Fond za lečenje dece - rekla je Gojković.

KUKAJU NA TEŽAK ŽIVOT, ORGANIZUJU PROTESTE, A ONDA... PSOVKA DO PSOVKE! Pogledajte kako Đilas i Sergej PONIŽAVAJU NAROD! (VIDEO)

 


Komentarišući to što ju je Trifunović u pismu nazvao “čobanicom”, Gojković je kazala da je ponosna i na to, kao i zato što ima ljudi i seoskog porekla u ovoj državi.

- Ponosna sam na ljude koji jesu čobani, ali i da mu kažem - čoban tera ovčice. Ako sam ja čoban, onda oni koji me tako nazivaju treba da se prepoznaju u onom drugom delu pesme - rekla je ona.

Prema njenim rečima, za koji dan će se u skupštini raspravljati i o Zakonu o igrama na sreću, isticući da će se 40 odsto sredstava koje država dobija odvajati upravo u te svrhe.

- Ova država zaista mnogo radi za budućnost naše dece i svaki život našeg deteta nam je izuzetno vredan, ali nekim ljudima ne vredi ništa objašnjavati - rekla je Gojković iz poslaničke klupe.

GO*NO LICEMERNO, NI 5 GRAMA TI NEĆE BITI DOVOLJNO! Sergej ponovo potkačio Bekvalčevu, njen prijatelj mu brutalno odgovorio! (FOTO)

 



Ona je dodala da Trifunović “nije glup čovek” i da tačno zna gde gađa i koga vređa, ali ne zna, kaže Gojković, da građani Srbije cene ljude koji nešto rade i kojima nije svrha postojanja u politici da šalju lažne vesti.

- Sačekajmo taj dan izbora, da vidimo koliko politika Aleksandra Vučića, čobanice Maje i njenih kolega iz SNS, i naših koalicionih partnera vredi, koliko vrede ostali učesnici u tom izbornom procesu, a koliko će ljudi, kao za budućnost Srbije i za budućnost naše dece, izabrati taj bojkot koji on onako svesrdno propagira - poručila je Gojković.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17