• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

21.02.2020

17:24

OVAJ RUS JE POMAGAO AMERICI DA UNIŠTI SRBIJU, PUTIN GA UNIŠTIO! Imao je samo lobanju, ali praznu, bez mozga! MALO PREKASNO, ALI...

Politika

OVAJ RUS JE POMAGAO AMERICI DA UNIŠTI SRBIJU, PUTIN GA UNIŠTIO! Imao je samo lobanju, ali praznu, bez mozga! MALO PREKASNO, ALI...

Podeli vest

Bivši šef ruske diplomatije od 1990. do 1996. godine Andrej Kozirjev, koji od 2012. živi u Americi, u Majamiju, odgovorio je žestoko na kritiku predsednika Rusije Vladimira Putina izrečenu na prošlonedeljnom međunarodnom politikološkom forumu „Valdaj" u Sočiju

Naime, na tom skupu profesor Talinskog univerziteta Rejn Mulerson podsetio je na susret bivšeg američkog predsednika Ričarda Niksona i Kozirjeva u novembru 1993. u Moskvi.

Tada je Kozirjev rekao da Rusija nema definisane nacionalne interese nego samo opšteljudske. Nikson se začudio i zaklimao glavom. Na tu priču Putin je reagovao komentarom da to samo govori da je Nikson imao glavu, a da je Kozirjev nije imao.

- Imao je Kozirjev samo lobanju, ali praznu, bez mozga - kazao je Putin, što je izazvalo smeh u dvorani. Odgovarajući Putinu, Kozirjev nije negirao reči koje je izgovorio pred Niksonom, ali je za američki "Insajder" pokušao da dokaže da je bolje radio.

- Rusija je kulturna i razvijena zemlja i njeni nacionalni interesi se usaglašavaju sa opšteljudskim kao i u drugim demokratskim zemljama. Mi smo stvarali Savez nezavisnih država, nismo ratovali sa bratskom Ukrajinom, prijateljevali smo sa najrazvijenijim zemljama Evrope i Amerikom, nismo bili pod sankcijama - kazao je Kozirjev i dodao da je sada Rusija daleko od demokratije.

"POČEO JE RAT!" Erdogan digao svet na noge, ČEKA SE PUTINOV ODGOVOR!

- Rusi nisu umirali ratujući na strani diktatora u Siriji. Reci ko ti je prijatelj, pa ću kazati ko si ti i imaš li ti glavu. Interesi Rusije su u suprotnosti sa interesima režima i njenim liderima kojima je lobanja okrenuta nazad u KGB.

U nedavnom intervjuu za Novosti o bišem ministru Kozirjevu, koji se proslavio kao američki sluga, govorio je Mihail Genađevič Deljagin, jedan od najpoznatijih ruskih ekonomista i direktor Instituta za proučavanje problema globalizacije.

Deljagin je u knjizi "Lučonoše tame" nazvao Andreja Kozirjeva "ubeđenim izdajnikom domovine". Sadašnji penzioner iz Majamija Kozirjev biće zapamćen po sramotnoj ulozi u ispunjavanju zadataka koje je dobijao od Vašingtona. On se u to vreme osećao vlasnikom ruske spoljne politike.

On se tako dodvoravao Amerikancima, da je sve više bilo onih koji su tražili od Jeljcina da ga smeni sa mesta ministra - piše Deljagin.

(VIDEO) RUSKI SUHOJ ZA DLAKU IZVUKAO ŽIVU GLAVU! Dve rakete vijale Su-24 iznad Idliba, a onda je ruska zver pokazala zašto je STRAH I TREPET u Siriji!

- Skoro svaki Amerikanac i oni iz Zapadne Evrope su sugerisali ruskom predsedniku da ostavi Kozirjeva na mestu šefa diplomatije. Čak se i sam Jeljcin zapitao što se oni toliko brinu za Kozirjeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Stoka... dobio kućicu od sklepanih dasaka i gips karton ploča u Majamiju... za njega dovoljno da napravi haos u Rusiji.

Sinisa

pre 4 godine

Ovaj hostapler je bio u celini covek Amerike a protiv Srbije. Da li znate da je kao Ministra soljnih poslova Rusije primao i mesecnu platu od (cik pogodi) Panica bicikliste, vlasnika velike farmaceutske firme, plackasa Galenikei, spasioca Jugoslavije. On je Panicu poklonio 7 farmaceutskih fabrika Rusije i zgradu u Moskvi za sediste. E, Kozirjev je u toj zgradi imao svoj kabinet i mesecnu apanazu od Pnica, kako su govorili dobro obavesteni ljudi, u visini od 10.000 dolara mesecno. On je iskesirao i od Panica velike pare pa zivi u Americi kao bogatas, A Rusku penziju ima negde oko 400 dolara. Od nje nebi mogao tamo da prezivi par sati. A Amwri daju dok im trebas a zatim te zaborave.

Nebojsa

pre 4 godine

Kozirjev je bio i ostao zlo. Bio sam 1992 ispred novosadskih studenata kod Milosevica na Andricevom vencu i tada je Milosevic jasno rekao da mu je Kozirjev u ime USA trazio da im prepusti Bihacki aerodrom i Pestersku visoravan za NATO baze... Itditd... Itditd... On je bio americki covek i ostao i Putin ga je opisao bas kako treba i kako jeste

Doorotej

pre 4 godine

Imao sam prilke 1993 će, na radio slobodna evropa, da slušam njegovu izjavu. Parafraziraću. "treba odmah bombardovati Srbiju i uništiti taj narod. ".. Tresla mi se duša od bola kad sam to slušao.! Preslušajte snimke i videće da je to izgovorio.!! U vreme kad je Milošević objavljivo snimke Ruskog oružja na televizji. Rusija tada nebi mogla da odbrani ni sebe. Bogu hvala što je Putin došao. Bogu hvala.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija