• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rtrs.tv

22.02.2020

14:04

OBAVEZNO PROČITAJTE! Dobromirović za RTRS: Dodikov "RS-egzit" i američka kazna

Politika

OBAVEZNO PROČITAJTE! Dobromirović za RTRS: Dodikov "RS-egzit" i američka kazna

Podeli vest

Kada srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i njegovi saradnici najave da će raspisati refendum o izlasku iz Federacije BiH - Zapad reži i laje, a bogami pokušava i da ujeda, ali kada Aljbin Kurti najavljuje referendum o ujedinjenju s Albanijom ili albanski premijer Edi Rama najavi da će lobirati po svetu za priznanje nezavisnosti izmišljene države zvane Kosovo - Zapad ćuti, piše urednik Informera Milan Dobromirović

- Kada osvedočeni i osuđeni terorista Aljbin Kurti, koji je samo pukom srećom i ogromnim pritiskom zapadnih kerbera pušten iz srpskog zatvora, a sada se šepuri u lažnoj premijerskoj fotelji još lažnije države Kosovo, najavljuje referendum o ujedinjenju s Albanijom - Zapad ćuti. Evropskim i američkim centrima moći očigledno ne smeta zločinački i jako opasan šiptarski projekat 'velike Albanije' -  istakao je Dobromirović u tekstu pod naslovom "Dodikov 'RSegzit' i američka kazna" objavljenom na njegovom blogu.

On je ukazao i na činjenicu da Zapad ćuti i kada albanski premijer Edi Rama, politički "trendseter" i "modna ikona" iz Tirane poznata po firmiranim trenerkama i patikama, koga inače ugledni britanski i njemački mediji označavaju kao šefa narko-mafije i organizovanog kriminala koji su poput cunamija zapljusnuli London i Berlin, najavi preko svog mladog saradnika, šefa albanske diplomatije Genta Cakaja da će zajedno sa Prištinom lobirati po svetu za priznanje nezavisnosti izmišljene države zvane Kosovo.

- Evropskim i američkim šefovima centara moći ne smeta kampanja stvaranja lažne, kriminalne, mafijaške, narko-države Kosovo. Ne smetaju im ni najave da će Albanija i takozvano Kosovo uskoro 'ukinuti granice'. A i što bi im smetalo kada će u svoje duboke i nikada do kraja pune džepove sasuti milione prljavog narko-novca, koji će im zdušno i uz namigivanje dati upravo političari iz Tirane i Prištine - konstatovao je Dobromirović.

(VIDEO) REŠAVANJE KOSOVSKOG PROBLEMA SVE KOMPLIKOVANIJE! Dobromirović za Pink: Bliže se predsednički izbori u SAD, to otežava Srbiji!

On je podsestio da Zapad ćuti i kada rukovodstvo Hrvatske, bilo staro ili novo, najavi da će Srbiju blokirati na evropskom putu dok se ne reše problemi poput prava hrvatske manjine u Srbiji ili povratka izbeglica, a taj isti Zagreb iz godine u godinu sve pompeznije slavi stravičan zločin i genocidnu vojnu akciju "Oluja" tokom koje je proterano više od 250.000 Srba.

- Dakle, velikim evropskim i američkim demokratama ne smeta hrvatsko licemerje. Naravno da ne im smeta, kada su i sami takvi. I još gori - ocenio je Dobromirović.

Ali, kada Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH i njegovi saradnici, zajedno sa institucijama Republike Srpske, pokrenu pobunu protiv pokušaja zvaničnog Sarajeva da otme gotovo 100.000 hektara poljoprivrednog zemljišta te iste Republike Srpske i najave da će, ukoliko bošnjački političari i visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Incko nastave s urušavanjem Srpske, raspisati refendum o izlasku iz Federacije ili kako je to Dodik slikovito rekao "RS-egzit", Dobromirović je istakao da Zapad tada reži i laje, a bogami pokušava i da ujeda.

- Tako su odmah zapadni zvaničnici, na čelu sa Inckom koji višegodišnje bičevanje Republike Srpske naplaćuje najmanje 40.000 evra mesečno /!/, iz rukava izvukli pretnje 'crnim listama' /Dodik je već nepoželjan u SAD/ i dodatnim sankcijama ne samo Miloradu Dodiku i njegovim saradnicima, nego čak i Republici Srpskoj. Znači, Zapadu sada smeta to što jedna međunarodno priznata Republika Srpska sprečava otimačinu sopstvene zemlje!?! Zanimljivo. Još više jadno i bedno! Ali, nažalost, očekivano... - istakao je Dobromirović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stršljen

pre 4 godine

Nikako mi nije jasno da NIKAKO DA SHVATIMO DA IZ SVAKOG POTEZA KOSOVA I BIH stoje zapadni faktori. Srpski narod definitivno treba da prestane da osluškuje, koji to vetar donosi sa zapada, i da radi ono što je u interesu srpskog naroda ne obazirući se na mišljenja i ćutanje SA ZAPADA. Jesmo li svesni da nas mrcvarenjem i povlačenjem za uši konstantno ponižavaju i sprečavaju da imamo ono što smo uvek imali a to je HRABROST. Nismo više sami za razliku od 1999. godine, pa smo i tad izborili da moraju da priznaju da je Kosovo u sastavu Srbije. Sa njima se tako mora i može jer oni samo to priznaju za to Srbi pamet u glavu i svoje odluke poštujte i sprovodite svidelo se to nekima ili ne, jer se to odnosi na nas a ne na njih, a ako se nama to svidja, ako je to odluka za dobrobit celog naroda URADIMO TO!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija