• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.02.2020

09:16 >> 09:52

(FOTO/VIDEO) PONUDIĆE NAM REŠENJE KOJE NEĆEMO MOĆI DA PRIHVATIMO, ALI NEĆEMO SMETI NI DA ODBIJEMO! Vučić o KiM: I ŠTA ONDA DA RADIMO? JA ĆU DA PITAM NAROD!

Politika

(FOTO/VIDEO) PONUDIĆE NAM REŠENJE KOJE NEĆEMO MOĆI DA PRIHVATIMO, ALI NEĆEMO SMETI NI DA ODBIJEMO! Vučić o KiM: I ŠTA ONDA DA RADIMO? JA ĆU DA PITAM NAROD!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u jutarnjem programu TV Prva govorio je o raketnom sistemu "Pancir S", predstojećim izborima u Srbiji, situaciji u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, na Kosovu i Metohiji, opoziciji u Srbiji...

 

Srbija je jedina u regionu koja ima raketni sistem „Pancir S“, odbrambeno oruđe, ali oruđe koje čini Srbiju jačnom, našu vojnu neutralnost suštinskom i istovremeno snaži političku poziciju, ističe predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da nema sumnje da će Pancir istovremeno biti razlog da se povećavaju pritisci na Srbiju.

On je, povodom dolaska dva sistema „Pancir“, od ukupno šest, kazao da se radi o skupom, ali izuzetno vrednom oružju.

Kazao je da je to nekima samo usputna vest, a mnogi kažu „šta će nam te skupe mašine“ i dodao da su mnogo skupe, ali izuzetno vredne.

Vučić je, u jutarnjem programu TV Prva, kazao da mu je predsednik Rusije Vladimir Putin savetovao da kupi „Pancir“, koji se pokazao odličan u stvarnom sukobu u Siriji.

Preneo je da mu je načelnik Generalštaba Milan Mojsilović rekao da je Srbiaj danas mnogo jača i zahvalio na nabavci „Pancira“.

- Pronašli smo novac da ne ugrozimo visinu javnog druga, ekonomski rast, činjenicu da je Srbija ubedljivo najbolje rastuća ekonomija u regionu - kazao je on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije @jutronaprvoj

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Feb 23, 2020 at 12:28am PST

 

Istakao je da je važno što smo pokazali da možemo da brinemo o svojoj bezbednosti i sigurnosti.

Podsetio je da je, kada je postao ministar odbrane, Srbija imala samo jedan MIG 29 koji je mogao da leti, i dva MIG 21, oja je bolje ne „dizati“ jer su nazivani „letećim kovčezima“, psosto ne mogu da idu u blisku borbu sa bilo kojim borcem presretačem.

Danas, ukazuje, imamo 14 aviona MIG 29.

- To su skupe mašine. Jedan sa opremom košta oko 80 miliona evra. Bugarska je nedavno platila osam „Fantoma“ 16 milijardi evra - naveo je Vučić.

Foto: printscreen TV Prva

Rekao je da je Srbija uspela da u poslednjih 5 do 6 godina drastično podigne borbenu gotovost vojske.

- Ovaj protivvazudšni sistem je izuzetan za gađanje dronova koji postaju suština ratova u savremenom svetu.

- "Pancir" je delotvoran protiv dronova ubica, krstarećih raketa, nisko letećih aviona i helikoptera - dodao je on.

Vučić je prokomentarisao i izjavu američkog generala Bena Hodžisa, koji je kritikovao nabavku "Pancira", i ponovio da je naša zemlja nezavisna, i da ćemo sami odlučivati koje oružje kupujemo.

- Moje kontrapitanje generalu Hodžisu je sledeće: "Zbog čega ste dragi generale, prodali Hrvatima "Kajova" helikoptere sa "helfajer" raketama? Zašto su naši nemački prijatelji prodali Pancerhaubice Zagrebu?" Na ta pitanja naravno nema odgovora - poentirao je Vučić.

- Važno nam je da budemo snažni zato što je malo onih koji bi želeli da Srbiju vide snažnu i jaku, ali ima mnogo onih koji bi voleli da nas vide unižene i slabe.

Crnogorci u Srbiji se osećaju kao u svojoj otadžbini, a što Srbi ne smeju da budu Srbi u Crnoj Gori

Vučić je odgovorio i o najnovijim optužbama predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, koji tvrdi da se Srbija konstantno meša u unutrašnje stvari Crne Gore.

Foto: printscreen TV Prva

- Nikada se Srbija nije mešala u pitanje izbora u Crnoj Gori, niti smo želeli da odlučujemo ko je na vlasti a ko u opoziciji - rekao je Vučić i dodao:

- Uvek se govori o tome da se mi negde mešamo i određujemo ko će da vlada, a istina je drugačija. Neki u Crnoj Gori su mislili da je Crna Gora samo njihova, ali i da je Srbija i Beograd isto njihova. Mi smo imali i imamo mnoge ljude, pogotovo u visokim bezbednosnim strukturama koji su iz Crne Gore. Ne možeš ti da radiš za agenciju jedne druge zemlje, a da zauzimaš visoke pozicije u Srbiji. Mi smo mnoge od njih očistili, ali ne sumnjam da takvih slučajeva ima još.

- Crnogorci u Srbiji mogu da se osećaju kao u svojoj otadžbini. Mi sa time nemamo problem, problem je što Srbi ne smeju da se osećaju kao Srbi u Crnoj Gori.

- Meni uvek kažu da se mešam u sve i da svuda nekoga rušim. Mene sa jedne strane Milo optužuje da hoću da rušim vlast u Crnoj Gori, a sa druge strane Jeremić tvrdi da smo se Đukanović i ja dogovorili - naglasio je Vučić.

Foto: printscreen TV Prva

Smeta vam Srpska, a ne smeta vam Kosovo - Kakvo je to licemerje

Predsednik je odgovorio i na napade na njega i Milorada Dodika koji dolaze iz Sarajeva, od strane bošnjačkih i hrvatskih političara.

- Veoma sam zabrinut za situaciju u BiH, a pridike mi drže i njihovi mediji i njihovi političari. Oni meni otvoreno kažu, hrvatski i bošnjački političari: "Kosovo je za nas nezavisno, ali ne možemo da uradimo ništa zbog republike Srpske." Pa kako to, smeta vam Srpska, a Kosovo ne. Kakvo je to licemerje i bezobrazluk - rekao je predsednik.

Foto: printscreen TV Prva

Ponudiće nam rešenje ćemo teško moći da odbijemo, ali nećemo moći ni na prihvatimo - ja ću da pitam narod

Srbija će do kraja ove godine u vezi Kosova i Metohije dobiti ponudu koju neće moći da prihvati, a ne sme da odbije, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

- Ultimatum će biti, kako je objasnio, nešto poput - "Ahtisarijev plan plus, plus" u zamenu za garancije za EU.

Vučić je na pitanje da li se može očekivati, kao što je rekao Duško Kovačević da će Srbija dobiti ultimatum, i šta će uraditi odgovorio je:

- Videćete. Ali, sasvim je sigurno da nikada nisam prihvatao ultimatume, kao što je sigurno da ću nastojati da pronađem najbolje rešenje za srpski narod, ali se i truditi da ne ugrozimo mir i stabilnost, i ne uvodimo Srbiju u rat.  Uveren sam da ćemo do kraja godine dobiti nešto što nećemo moći da prihvatimo, ali nećemo smeti ni da odbijemo. Gotovo sam uveren u to - kazao je predsednik Vučić.

Foto: printscreen TV Prva

Podsetio je da kada smo imali šansu da rešimo kosovsko pitanje to nismo učinili.

- Šta god da bude, mogu samo da naslućujem šta će btii inicijativa specijalnog izaslanika EU - dodao je on ukazujući da zna ko će biti na toj funkciji, ali da ne može još da iznese u javnost, te da će svakako biti čovek blizak Berlinu.

Vučić predviđa da će se raditi o nekom „Ahtisari plus, plus“ planu, da će pokušati da kažu Srbija dobija garancije za ulazak u EU, ali mora da prizna Kosovo, te će dobiti i poseban status za Srbe.

Istakao je da će da pita narod o tome, kao što je i ranije izlazio pred narod i kao jedini posle Dobrice Chosića imao hrabrosti da iznese istinu o stanju na KiM.

Međutim, dodaje, da niko neće da sluša i priča o tome, a kada se kaže ajde na mobilizaciju, onda niko neće da se odazove.

- Kada vodite zemlju suočavate se sa apsolutno nemogućom situacjom. Trudim se da unapređujem ekomiju, da čuvamo mir i stabinost, živote ljudi, da kupujemo vreme. Ja sam pokušao i izašao sa planom koji su svi razumeli a pravili da nisu. Nisam želeo da idem u detalje, jer sam imao skrivene stvari i nisam želeo protivnike sa tim da upoznam - podsetio je on.

Kazao je da niko nije hteo to rešenje i da će sada dobiti mnogo gore, na koje on neće da pristane.

- Govorili su da sam nekome obećao nezavisno Kosovo. Videćete da to nije tako. Vučić nikog nije lagao, kao što ste vi lažovi - rekao je on.

Ocenio je da to neće biti dobro rešenje za srpski narod i Srbiju.

Podsetio je da je kao jedini odbio plan koji je trebalo 2013. da omogući Kosovu da uđe u UN.

- Ja sam bio taj koji je to sprečio, a sve su veliki junaci koji su pod pritiskom popustili. Govorim o 2013. Deo Briselskog sporazuma je bio da pustimo Kosovo u UN. To sam odbio, kao i deo o regionalnoj policijiu skladu sa Titovim okrugom pa bi danas na severu imali većinski albanske policajce - objasnio je Vučić.

Ukazao je da je suočen sa velikim pritiskom oko Gazivoda, ali i Elektroenergetskog sistema sa Nemcima koji vrše pritisak.

Foto: printscreen TV Prva

Vučić je rekao da su Srbi disciplinovani kada se nalaze u problemu, ali čim se podigne životni standard i živi bolje odmah bi da pokazujemo malo mišiće, što može vrlo lako dovesti do katastrofe.

- Potrebna nam je odgovorna politka, da budemo svesni opasnosti. Svestan sam opasnosti svaki dan, budim se sa činejnicom i strahom šta je seledeće šta će da predlože Amerikanci, Nemci i drugi - istakao je on.

Vučić je rekao da ima strah pred odlazak u Berlin, i Vašington, ne za svoju funkciju, već zbog zemlje i naroda.

Ukazao je da će, nakon što Kosovo bude ukinulo takse, biti povećan pritisak na Beograd.

- Psihološki će reći „nećemo dalje da destabilizujemo vladu u Prištini, sada idemo pritisak na Beograd - kazao je Vučić, rekavši da to nema veze ni sa činjenicom da ukidanjem takse ukidaju nešto što je suprotno međunarodnom pravu.

Rekao je da je danas sav pritisak oko Kosova na njemu, iako nije ni kriv ni dužan, jer je za nečije ranije vreme proglašena nezavisnost.

Podsetio je da niko nije hteo kompromis, jer kompromis Albanci smatraju priznanjem, a Srbi da Albanci ne postoje.

- Kada čujem „biće oni deo naše zemlje i sistema“ - prekinite sebe da lažete. To je neozbiljno i neodgovorno, prekinite sebe da lažete. Njih danas ima realno 1,3 miliona, a nas 100.000 na KiM - naglasio je on.

Vučić je ukazao da je najmanji stepen povratak stanovništva na Kosovo, između 1 i 2 odsto.

Govoreći o odnosu Srba prema Kosovu rekao je da sluša junačke epske pesme od ljudi koji ni ne znaju koje su opštine u sastavu opštine Drenice.

Naveo je i da su uhvaćeni Srbi da varaju svoju državu oko povraćaja PDV, jer su neki, kojima se učinila Srbica srpskim mestom, registrovali navodno firme tamo.

- Odmah smo znali da su fantomske firme izmišljene - zaključio je predsednik.

Prestanite sa glupostima, đubradi fašistička!

Na snimak Boška Obradovića, lidera Dveri, u kome se iskazuju rasistički stavovi prema migrantima koji su trenutno u Srbiji, Vučić je jasno poručio da Srbija nikada nije bila fašistička zemlja.

- Prestanite sa takvim glupostima đubradi fašistička, sa tim prelivanjem čaša i ostalim budalaštinama.

- Jednog poslanika da imaju drugi više nego što imamo mi, tog trenutka bi mi došao zahtev na sto - premijer mora da bude taj i taj. Srbiju bi uništili za šest meseci, onom brzinom kojom su to radili 2008. i ranije.

On je naglasio da je SNS teško srušiti po pitanju korupcije, ali je pojasnio da postoje funkcioneri, pogotovo na lokalu, koji su ogrezli u prljave poslove.

- Zato ih i hapsimo, i borićemo se protiv takvih stvari svim sredstvima - rekao je predsednik.

Vučić je naveo da ga najviše brine nemotivisanost građana po pitanju izlaska na izbore, i da će se baš zato boriti za svaki glas.

- Preduzeo sam najteže mere fiskalne konsolidacije. Ja neću da se izvlačim i da lažem ljude. Ne mogu da pričam bajke, posebno što te stvari znam bolje od svih ostalih. Dnevno dobijam po 300 stranica dokumenata koje moram da pročitam i potpišem, i ljudi moraju da znaju da su to odlučujući izbori, od najvišeg značaja za našu zemlju. Zato je bilo pokušaja sa strane da udare na Srbiju, pa su govorili da je demokratija u Srbiji tobože mlada i ugrožena.

Foto: printscreen TV Prva

Tajkunska banda bi da se vrati na vlast, neću im to dozvoliti

Predsednik je zatim prokomentarisao i propagandni film "Vladalac", u kom se tri sata bave upravo njime.

- Pomenut sam čak 442 puta u njemu za tri sata. Oni su napisali da sam besprizoran, bahat, radioaktivan, osion, nesiguran, netolerantan, agresivan, banalan, destruktivan, autokrata, lažov, šizofreničar... To na najbolji način pokazuje koliko danas imamo više demokratije nego u njihovo vreme. Suština je ono što su prećutali, a to je ko stoji iza ovog filma. A stoje tri moćna tajkuna, koji žele da kontrolišu našu zemlju. Reč je o Šolaku, Đilasu i Miškoviću. Tajkunska banda bi da se vrati na vlast, ali ja im to neću dozvoliti - rekao je Vučić.

On je otkrio da će na izbornoj listi biti čak 58 odsto novih ljudi, od kojih je čak 30 završilo Akademiju mladih lidera.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
305 Alka 25 Oluja

pre 4 godine

Kako, šta ćemo? P akukat i kmečat ko od 95g da se sve komšije vesele....

Branko

pre 4 godine

,, HRVATI SU NAJGLUPLJI NAROD NA SVETU U POSLEDNJE 3 G " Narodna poslovica : ,, LUDO PA ŽIVI " haaaaa haaaa haaaa

Branko

pre 4 godine

,, HRVATI SE JAVILI, haaaa haaaa haaaa " !!!!???? Dok je Hrvata biti će i Ovaca, dok je Ovaca biti će i šišanja !!!!!???? ,, KAD BI OVCE ZNALE DA SU OVCE, ONDA NEBI BILE OVCE " !!!!???? haaaaa haaaaa haaaaa Njih šiša tko stigne, dali Ukraincima avone na remont a ovi im vratili delove u korpama, jedini na svetu su tako ošišani, haaaa hasaa haaaa !!!!???? Ameri im nisu dali da kupe avione od Izraela, haaaa haaaa haaaa!!!!!??? Ameri im uvalili 200 HAMERA iz Iraka neispravnih pa im sad trunu na livadi haaaa haaaa haaaa Ameri im uvalili Helikoptere koji sami padaju u more, haaaa haaaa haaaa Ameri im uvalili LNG terminal na Krku, takve terminale nitko u svetu neće, opet vas ošišali haaaahaaaa hasa

Vera

pre 4 godine

Lepa floskula nema šta! Ali ko to ugrožava Srbiju koji avioni je napadaju pa treba Pancer ? Srbija koja ko poraženi ratni gubitnik od 95g vraća tuđe eto ostalo još da vrati Sandžak i Vojvodinui pa mirno da uđe u NATO i EU jer kako svi znamo alternative naprosto nema? Vučiću pa Haradinaj ti je lepo rekao da na Kosovo nema šta da se pregovara i rešava kad je sve rešeno i čeka se samo priznanje za koje njega nije briga kada će doći jer može ovako da čeka i narednih 100g dok mu svaki Albanac ima 5-10 dece da ti na kraju mirno i polako uzmu SVE. A ti si toliko pametan da kupuješ oružje namesto da radiš na natalitetu.....

Branko

pre 4 godine

Zaboravili ste Istru i Dalmaciju da morate vratiti Italianima, haaaa haaaa haaaa!!!!???? Izgleda da vama fali dobar muskarac dok se vi sekirate za Vojvodinu , haaaaa haaaaa haaaa

Svet voli pobednike

pre 4 godine

Srbija je poraženi mitomanski agresor i gubitnik koji od 95g vraća tuđe i mora da vrati sve do kraja eto još samo Sandžak i Vojvodinu i da uđe u EU(u NATO i ne mora koga briga)...mora da radi šta joj se kaže i.

Branko

pre 4 godine

,, HRVATI SU MEDICINSKI FENOMEN, BOLESNI A ŽIVE " !!!!!?????

MilosObilic1389

pre 4 godine

Ево решење...! Уз ИЗБОРЕ у априлу и РЕФЕРЕНДУМСКО ПИТАЊЕ... "Хоћете ли се борити за СРПСКО Косово"...? Заокружите: "ДА" или... - "НЕ"... Просто ко пасуљ...?

MilosObilic1389

pre 4 godine

Проблем је нарастајући фашизам у Црној Гори, који актуелна власт баштини из дела: Секуле Дрљевића...!! Црногорски народ је том курсу рекао: НЕ...! Питање је само, да ли могу издржати...? Да ли ће НАТО успети да сломи кичму слободарског српског духа, оличеном у СРПСКОЈ ПРАВОСЛАВНОЈ ЦРКВИ, која је фашизму успешно одолевала преко 8 векова...!! Јер творац фашизма је АНТИХРИСТ...!! Борба против АНТИХРИСТА је тешка јер тражи жртве... Да ли смо спремни баш као и Господ наш ИСУС ХРИСТ - на такву врсту жртве, да би доказали БОГУ ВЕРНОСТ...!! Ускоро ћемо знати све одговоре...Време ће бити судија...

Miško

pre 4 godine

Nije u temi ali indirektno nije daleko od teme,:"JOŠ SAMO DA POVUČETE NAKARADNI ZAKON O ORUŽJU...,pa na prestojećim izborima da ponovo kao i do sada dobijete moj glas ;ovako kako stvari stoje,zaboravite na moj glas a rekao bih i na glas mnogih drugih gradjana koji su ugroženi ekonomski ovim nakaradnim zakonom a o maltretiranju svakog ponaosob i da ne pišem".

perica

pre 4 godine

Kako to da pitate narod? A jel narod pitan i za druge bitne stvari? Jel čujete vi glas naroda i za hiljadu drugih stvari ili ne? Jel to skidate svoju odgovornost odgovornost kad se pojavi krupniji problem? N e trebaju vama tolika ministarstva, treba vam više sluha i kontakta sa narodom i u drugim situacijama. Narodu je dosta više opanjkavanja sa "opozicijom". Gubite i vi i oni, ko god bili.

Nedžad

pre 4 godine

Gospodine Predsedniče, Vi ste bili minitar u vladi koja je 1999te potpisala Kumanovsku kapitulaciju i povukla se sa Kosmeta. Pre nekoliko godina ste ušli u otvoreni politički dijalog sa tzv. institucijama nepriznatog Kosova, pružili im političku podršku u formiranju vlade, postigli dogovore o SZO i ustupcima Srbije. Oni nisu ispunili ništa, vi ste ispunili sve. Uveli su vam poreze 100% a vi niste uveli nikakve kontra mere štiteći tako tzv. mir u regionu. Da li ćete ih zarad toga mira i pustiti da dođu i nasele Beograd po osnovu ove platforme zvane mini Šengen i da li ćete na kraju podleći pritiscima priznanja zarad političkog opstanka? Dokle Srbija treba da savija grbaču?

ChuChu

pre 4 godine

Nije to ultimatum , to je izbor , svako u svom životu ima izbor između ovoga ili onoga. Naravno unapred se zna koji će biti izbor , pod pritiskom tkzv patriota i pritiskom crkve izabraće se Kosovo koje odavno nije naše niti ćemo ga ikada moći "vratiti" i onda ćemo pored stolice , kakve takve stolice koja se nudi mi svi lepo sesti na zemlju , a onda će se umesto jednog manjeg gradića iz Srbije godišnje iseljavati jedan veći gradić....i za par godina sve će se svesti na Beograd i okolinu , nažalost što to crkva i patrijote ne vide ili možda namerno to žele....kako god....

NEBOJŠA

pre 4 godine

AKO NISI U STANJU REĆI ''NE'' NOSI SE......

Nikolo

pre 4 godine

Jednom reciju Vladalac, onaj makijevalisticki,.. Čisti. Čuj kaže nadi nemački prijatelji prodali hrvatima oružje,.. Otkad su to nemci nasi prijatelji?

Bane

pre 4 godine

Pa ti koji su pravili taj film 'vladalac' Njima je nato prijatelj,svi neprijatelji Srbije, su njihovi prijatelji...

srb

pre 4 godine

Sve sto ste cinili,ista se klika vrti na politickoj sceni od 2000te do danas,nikada ni za sta niste pitali narod,unistili ekonomski i vojno Srbiju,ubili ponos,doveli sve agresore u institucije Srbije i sad kazes da necete moci odbiti? Posle nema kajanja i kako bi!?

HN

pre 4 godine

Никаква гаранција за ЕУ није примамљива по било ком основу а понајмање везана за статус Покрајине. Пуноправно чланство Србија може достићи само и уз услов када оне 22 чланице Унује пониште противправна акта о признању квазитворевине на делу територије Србије. Све друго је демагогија, било да је од њега, било да је од других.

Predragm

pre 4 godine

Sve se sad vec zna. Sve ce da se uradi kao kad bi Srbija priznala Kosovo. Potpisace se ugovori o zeleznici, avio saobracaju, putevima, kulturnim spomenicima...Znaci Srbija ce sve da uradi kao da je priznala Kosovo. Zivot ce se normalizivati kao da je priznato Kosovo i bice svejedno sto na papiru NE pise da Srbija priznaje Kosovo. Srbija nece priznati Kosovo, nece imati stolicu u UN i to ce biti kao pobeda Srbije. To ce narod i da glasa na referendumu kao ne priznaju Kosovo. Bice kao sto u ustavu Srbije pise da je Kosovu deo Srbije a fakticki nije. Nije sija nego vrat.

Vns

pre 4 godine

Gledao sam emisiju iz snova....neki nemir imam u stomaku...kako mi divno živimo....jbt pa mi smo u rangu Japana,Švajcarske....

Bane

pre 4 godine

Nemir imas od preteranog izliva ljubavi prema nato.Srbija je jaka bice onako kako narod kaze.Tebe ti iritira sto Vucic daje narodu da odluci

Vns

pre 4 godine

Nemir je od takvih kao ti ,uvoze u oblacima,verujete kojekakvim snovima i obećanjima....

Građanin Srbije

pre 4 godine

Šta da radite presedniče?Raspišite referendum da i građani o nečemu odlučuju,ne samo precednik.

Stršljen

pre 4 godine

Nisi se valjda izgubio? Pa i Murat je slao ultimatume i pretnje, došao na Kosovo i tu glavu izgubio. I Franc Jozef je stavljao ultimatume da se smrzneš Srbija nije prihvatala, zaratila, pobedila i nestalo je Austrougarske monarhije. Pa i NATO je stavljao ultimatume i 78 dana ubijao nedužan narod za kojji još nije odgovarao ali će, PA SU I ONI MORALI DA POTPIŠU DA JE KOSOVO SRBIJA. Za to glavu gore, drži se dva dokumenta jedan Srpski Ustavi i jedan medjunarodni SB Ujedinjenih nacija 1244. ostali pregovarači nemaju ni jedan adut sem primene sile. Samo i oni znaju da ovo nije 1999. nego 2020. Srpsko je bilo, Srpsko će uvek biti, dedovinu ne mogu da krčme alkoholičari, homoseksualci iz EU niti kauboji iz USA. Ako nemaš mu*da da im kažeš da je Kosovo bilo srpsko, sad je i uvek će biti, skloni se i pusti ima Srbija uvek u takvim vremenima one koji imaju mu*a.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija