• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.02.2020

12:43

DVE GODINE SU NAS VUKLI ZA NOS! Demokrate šiznule: PROPAGIRAJU BOJKOT, A DANAS OBJAVLJUJU DA IDU NA IZBORE - SzS VIŠE NE POSTOJI!

Politika

DVE GODINE SU NAS VUKLI ZA NOS! Demokrate šiznule: PROPAGIRAJU BOJKOT, A DANAS OBJAVLJUJU DA IDU NA IZBORE - SzS VIŠE NE POSTOJI!

Podeli vest

Bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac i član Glavnog odbora DS Ivan Krstić reagovali su danas na odluku jednog od lidera Saveza za Srbiju Nebojše Zelenovića u izlasku na predstojeće izbore, uprkos tome što taj savez već dve godine zagovara bojkot izbora.


- Dve godine su nas vukli za nos, propagiraju bojkot i danas donose odluku da izađu. Bravo - napisao je Krstić na Tviteru reagujući na vest da je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović zvanično potvrdio izlazak na izbore.

Foto: printscreen Twitter

Foto: printscreen Twitter

Foto: printscreen Twitter

Povodom ove vesti na Tviteru se oglasio i bivši lider DS Dragan Šutanovac:

- Jedino pitanje je zašto to nije moglo da se kaže pre šest meseci, a i tad se znalo?!

Foto: printscreen Twitter

Nebojša Zelenović, gradonaćelnik Šapca i jedan od lidera koalicije Zajedno za Srbiju, odlučio je da izađe na lokalne izbore u tom gradu.

Zelenović je to saopštio u video poruci na svojoj Fejsbuk stranici.

- Za ovu odluku imamo punu podršku naših saboraca, naših saveznika, sa kojima smo i na prošlim izborima, učestvujući na jednoj izbornoj listi, građanima dali mogućnost da odbranimo normalan život u našem gradu - rekao je Zelenović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boki

pre 4 godine

Samo glup čovek je mogao poverovati da će žuti bokova ti izbore. Ovo je dokaz da među njima ima mnogo glupih ljudi. Neki su na žalost vodili ovu zemlju u propatili i bankrot.

Branko

pre 4 godine

Nije sporno što su oni glupi, već sto su ih ovi glupi vukli čak 2 g za nos !!!!????

Vns

pre 4 godine

Nazadnjaci nas vuku za nos već 8 godina....lažu nas...pričaju o neostavrljivim snovima....šic bre lažovi

Branko

pre 4 godine

Tebe je Pajtić vukao za nos pa nisi primetio i uništio Razvojnu banku Vojvodine !!!!????

Rajko

pre 4 godine

Ima narodna izreka "psuje majku kapetanu u potoku" .da ga niko ne čuje.Sakriven u svetu elektronike možemo biti beskrajno hrabri i pametni.

Branko

pre 4 godine

,, HRVATI SU MEDICINSKI FENOMEN, BOLESNI A ŽIVE " !!!!???? ,, HRVATI SU NAJGLUPLJI NAROD NA SVETU U ZADNJE 3 G, objavio Index.hr " !!!!!????

Milan

pre 4 godine

Braco Srbi, kako se vise niste opametili, vidite da ovi Šibicari, Djilas, Jeremic I Obradovic manipulisu sa vama, ovako kod nas u Bosni rade samo Šibicari.

guest

pre 4 godine

Gledam vas iz inostranstva sto za male parice te ruzne komentare pisete, imam platu 15x vecu nego sto sam u Srbiji imao, i od kad nisam tu politika mi je mnogo smesnija i zabavnija. Zao mi je robovi, oslobodice i vas nekad neko, kad vec necete sami. Aj cik informer objavite ovaj komentar ako smete :)

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija