• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

23.02.2020

20:38

POLITIKA IM JE LAŽNA, TAKO JE LAŽNA I NJIHOVA BORBA ZA KOSOVO! Ðurić: Kritike SzS kontradiktorne i sumanute!

Politika

POLITIKA IM JE LAŽNA, TAKO JE LAŽNA I NJIHOVA BORBA ZA KOSOVO! Ðurić: Kritike SzS kontradiktorne i sumanute!

Podeli vest

Potpredsednik SNS Marko Ðurić ocenio je da je Savez za Srbiju danas učinio nesvakidašnji podvig kritikujući istovremeno predsednika Aleksandra Vučića zbog toga što sa građanima deli informacije o važnim državnim pitanjima, a onda i zbog toga što o istim tim pitanjima ne diskutuje dovoljno u javnosti

- Kritike Saveza za Srbiju su kontradiktorne i sumanute, kao što je sumanuta i politika te neprincipijelne koalicije - saopštio je Ðurić.

Ističe da je predsednik Vučić, svoja očekivanja kada je reč o pritiscima povodom Kosova i Metohije, izneo zato što građani zaslužuju da znaju sa kakvim se iskušenjima naša država suočava na međunarodnom planu, i to je potez odgovornog državnika koji uvažava i poštuje svoje sugrađane.

JEREMIĆ SE IGRAO POLITIKE, PA IZIGRAO SRBIJU! Đurić: I bolje da lider Narodne stranke ne izlazi na izbore, SVESTAN JE DA NEMA TU ŠTA DA TRAŽI!



Za razliku od stranaka i političara okupljenih u Savezu za Srbiju, koji su Srbiju svojevremeno doveli na prag članstva u NATO, bez da su ikada išta pitali građane na tu temu, naša politika je transparentna kada je reč o svim ključnim državnim i nacionalnim pitanjima, kaže funkcioner SNS.

- Kao što je politika stranaka Saveza za Srbiju bila jedna velika laž i obmana građana Srbije, tako je lažna i njihova briga za Kosovo i Metohiju, jer koliko su brinuli svedoči i to što su na jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova reagovali saopštenjem, i što su učinili sve da Prištini pomognu da tu samoproglašenu nezavisnost učvrsti, što i danas nastavljaju da čine - zaključio je Ðurić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stršljen

pre 4 godine

Uvek mi je smešno i jadno kad čujem poklonike žute bagre da kažu: "ne smem da otvorim frižider ugledaću Vučića". Pa ne mogu valjda da ugledaju ove "opozicionare". Pa Vučić mora da se javlja svuda i pored otvorenih autoputeva, mostova, fabrika, domove zdravlja, škola, vrtića.... neće valjda tamo da se pojavi Đilas, Jeremić, Obradović... koji ni repom nisu maknuli za narod u srbiji i državu Srbiju. A i te frižidere koliko toliko napunio im je Vučić dovodeći strane fabrike i povećane plate i penzije. Moj im je predlog otvarajte fižider što češće ima te zašto jer da ste vi na vlasti oni ne bi bili ni na struju uključeni a tek prazni sa paučinom.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17