• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.02.2020

20:12

SKORO 60 ODSTO NOVIH IMENA NA LISTI SNS! Predsedništvo stranke za 10 dana utvrđuje konačan spisak poslaničkih kandidata!

Politika

SKORO 60 ODSTO NOVIH IMENA NA LISTI SNS! Predsedništvo stranke za 10 dana utvrđuje konačan spisak poslaničkih kandidata!

Podeli vest

Potpredsednik SNS Miloš Vučević najavio je da će Predsedništvo stranke za desetak dana utvrditi konačnu listu kandidata za narodne poslanike i da će na njoj biti oko 57 odsto novih imena

 

Vučević je posle sednice GO SNS, na kojoj se na početku obratio lider naprednjaka Aleksandar Vučić, preneo novinarima da se na njoj razgovaralo o izbornom procesu, kandidatima SNS i o potencijalnim koalicionim partnerima.

- U narednih par dana završićemo razgovore sa preostalim koalicionim partnerima i dogovoriti potencijalnu saradnju - rekao je Vučević.


Ističe da će SNS odbori na lokalu slediti istu politiku i da će biti puno novih kandidata na listima, kao i za gradonačelnike i predsednike opštine.

Kaže da će to biti konkretizacija i realizacija onoga što je najavljivao predsednik Vučić i da to nije samo "mrtvo slovo na papiru".

- Ponosni smo što smo pokazali da Srbija ima budućnost i da su naša deca ta koja donose novu energiju i novu snagu.

Foto: Printscreen You Tube



Istakao je da je to divna omladina i da su većina polaznici stranačke akademije, kao i da će tako SNS pokazati da ima snage za promene i da je spremna da bude još odgovornija pred građanima.

Kako je rekao, kulminacija će biti 28. juna na kongresu SNS kada će biti izabrano puno novih kadrova.

Smatra da će ovo biti veoma teški izbori i teška kampanja.

- Svi drugi će imati lagodniju poziciju, a SNS će morati da odgovara na teške napade i pitanja, kao što je pitanje KiM, regiona, ekonomiju i slično, o čemu će pre svega predsednik Vučić morati da odgovara.



Vučević je kazao da ako SNS u najmanju ruku ne bude imao isti izborni rezultat kao 2016. godine, što smatra da i nije dovoljno i da se ide na bolji rezultat, u SNS nisu sigurni da neće doći do koalicije drugih stranaka koje će u tom trenutku moći da formiraju većinu.

- Pred nama je neizvesna politička utakmica, ali verujemo da građani cene ono što je urađeno i plan za budući period, predstavljen kroz projekat Srbija 2025 - naveo je Vučević.

Dodao je da će svakako SNS imati puno novih kandidata na svim nivoima, već u narednh desetak dana i da je spremna da osveži svoje redove i da se bori za bolju Srbiju i njenu decu.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija