• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.02.2020

18:34

(VIDEO) UPRAVO NA TV PINK: Zbog velikog interesovanja emituje se dopunjeno izdanje dokumentarnog filma "PROGON"

Politika

(VIDEO) UPRAVO NA TV PINK: Zbog velikog interesovanja emituje se dopunjeno izdanje dokumentarnog filma "PROGON"

Podeli vest

Televizija Pink emitovala je sinoć dokumentarni film "Progon", čiji su sagovornici, govoreći o filmu "Vladalac", ocenili da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u dokumentarnom filmu N1 predstavljen kao oličenje zla, kao đavo i neprijatelj...

Zbog velikog interesovanja gledalaca, dokumentarni film "Progon" ponovo se emituje na tv Pink.

(VIDEO) OVO JE SINOĆ VIDELA CELA SRBIJA! Pogledajte i vi dokumentarni film PROGON!

Budite uz TV Pink od 22:30.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lesli

pre 4 godine

radi se o politickoj borbi_u tom slucaju ljudi ne osrnjuju covjeka _e demokratjama je to ok_jer je to pripremljeno profesionalno nije u afektu odnosno privatno ne misle o njemu tako_

Jasna

pre 4 godine

Boze, sta ce ova tuzna svita faraona Vucica da radi kad on jednog dana ode?! Nemam iluziju da ce moj komentar biti objavljen. Ionako sam slucajno "zalutala" ovde na "Informer". Ali najjaci je epitet (tek sad sam primetila) " nezavisne dnevne novine " Informer. Nezavisne, hahahaha....

Amer

pre 4 godine

Sve preletaci, bez karaktera,prpa veliki vodja mora da se sacuva, hahaha koja uvlaka, I to ovaj rasirio a oni bez stida ulecu papku Vucicu u ljubinku. Sramota ovo nigde u svetu nema, svicete izgubiti poslove kad demokratija dodje a ne rusoljubimci koje ceo svet mrzi.

Lazni Bot

pre 4 godine

Konacno na Pinku dobar humoristicki program,mislim "dobar" koliko i njihov program.

Laza Lazarevic

pre 4 godine

Sta god mislili o N1 ovo nije katastrofa ovo je milion katastrofa,da udje u udzbenike ludila.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Pošto sam: glupa, krezuba, opšte i stručno neobrazovana i pojma nemam šta je to internet (kompjuter nikada nisam videla, što znači da sam i elektronski nepismena) - što je odlika skoro svih glasača SNS i Aleksandra Vučića - a imam i podosta godina (68; 69 ću imati 1. aprila - nije prvoaprilska šala), podrazumeva se da sam 2012. glasala za Vučića i za ostale kandidate SNS i da ću za kandidate SNS glasati i na predstojećim izborima. Ali, pošto smo takvi kakvi smo i kako su nas opisali genijalni učesnici u studiju N1 povodom emitovanja filma ,,Vladalac'', molim da mi neki od tih genija prvom prilikom koju im N1 pruži objasni sledeće: kako smo bili sve suprotno od onog što sam navela u prvoj rečenici kada smo glasali za Borisa Tadića i Demokratsku stranku ili za Liberalno demokratsku stranku i Čedomira Jovanovića a kada smo glasali za Srpsku naprednu stranku i za Aleksandra Vučića, mi smo odjednom postali glupi, nepismeni, neobrazovani i sve ostalo onakvi kakvim nas smatraju politički i ideološki protivnici Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića - tojest: kako smo to nekada idealni njihovi glasači postali loši da lošiji ne možemo biti samo zato što ne glasamo za one koji su Srbiju upropastili politički, ekonomski i finansijski i koji su Srbiju srozali i međunarodno?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija