• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

26.02.2020

17:01

DA LI NAS OVI ZA*EBAVAJU? Birodi tvrdi: N1 JE NAJIZBALANSIRANIJA TELEVIZIJA?!?

Politika

DA LI NAS OVI ZA*EBAVAJU? Birodi tvrdi: N1 JE NAJIZBALANSIRANIJA TELEVIZIJA?!?

Podeli vest

Direktor Biroa za društvena istraživanja Zoran Gavrilović rekao je danas da je ključni nalaz monitoringa programa šest televizija da postoji "govor neprijateljstva", dok je TV N1 najizbalansiranija

 

- TV Pink je alat za negativno prikazivanje onih koji kritikuju i analiziraju vlast, dok je TV N1 najizbalansiranija od posmatranih televizija - rekao je  Gavrilović.

Gavrilović na konferenciji za novinare, međutim nije objasnio da li je, kad je TV N1 naveo kao televiziju koja najizbalansiranije izveštava javnost u Srbiji, mislio i na film "Vladalac" u kome je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavljen kao oličenje zla, kao đavo i neprijatelj.

Da li je ta četvorosatna haranga na predsednika Vučića, bezbroj puta reprizirana, parametar po kome je BIRODI ustanovio da je N1 najizbalansiranija?

Ako jeste, onda je ovaj monitoring Biroa za društvena istraživanja pravo remek delo, baš kao i gore pomenuti "Vladalac".

Od 1. septembra prošle godine do 31. januara ove posmatrane su centralne informativne emisije televizija s nacionalnom frekvencijom - RTS 1, TV Pink, TV O2, TV Prva i Happy TV, N1.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoki

pre 4 godine

Nikada mi nece biti jasno zasto nemozemo da ugasimo televiziju N1 koja je neprijateljski orijentisana prema Srbiji . Trebalo bi ju referendumom zatvoriti i kraj .

Aleksa Srbin

pre 4 godine

Opozicija nikako da shvati ono sto i deca vec znaju , a to je da dokle god koriste metode i recnik koji koriste , Vucicu i SNS- u nece moci nista , jer su bezidejni . I ako ih i pored cenzusa od 3 % , Vucic pobedi i uzme preko 50% glasova na izborima , onda svi zajedno iz opozicije da se uhvate za ruke i skoce u govna

xxx

pre 4 godine

Jedna konstanta postoji na toj tv a to je mržnja prema Srbiji.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija