• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

27.02.2020

09:38

NEMA LAKIH IZBORA! Selaković: Kampanja će biti izuzetno teška i složena! (VIDEO)

Politika

NEMA LAKIH IZBORA! Selaković: Kampanja će biti izuzetno teška i složena! (VIDEO)

Podeli vest

Funkcioner SNS Nikola Selaković kaže da će predstojeća kampanja za parlamentarne izbore biti teška i složena i poručio članovima SNS da "lakih izbora nema"

On nije želeo da spekuliše ko će od opozicije učestvovati, a ko bojkotovati izbore, ali je naglasio da je suština bavljenja politikom da se izađe na izbore.

- Na izborima se predstavljaju ideje, ozbiljno kritikuju oni koji vladaju i traži poverenje građana. To je uradila SNS 2012. godine, kada nije imala naklonjene štampane ni elektronske medije, kada su drugi propisivali pravila izborne utakmice i bili i nož i pogača - rekao je Selaković za TV Pink.

Navodi da oni koji se ozbiljno bave politikom znaju šta izbori predstavljaju i kako postupati u tim trenucima.

Do kraja godine završetak mozaika u Hramu svetog Save

 Postavljanje mozaika u Hramu svetog Save na beogradskom Vračaru, čiju izradu pomaže Rusija, trebalo bi da bude završeno do kraja godine, kaže Selaković, dodajući da je do sada postavljeno oko 73 odsto mozaika, i da je do završetka ostalo da se uradi još 27 odsto, nakon čega će uslediti njegovo osvećenje.
- Naš Hram svetog Save će biti poseban, jer će biti najveća galerija mozaika na jednom mestu - rekao je Selaković i naveo da će pod mozaikom biti oko 14.000 metara kvadratnih.
Naveo je i da se u hramu rade tri ikonostasa, da će hram imati četiri oltara, od kojih će jedan biti u kripti, jedan centralni u gornjoj crkvi i dva manja.
- Pod će biti od mermera, to će biti remek delo, a biće postavljena i bronzana vrata. Oko centralne kupole je vidikovac sa najlepšim pogledom na Beograd, na beogradske reke, na Banat. Odatle se vidi i Cer - rekao je Selaković.


- Ovo će biti izuzetno teška kampanja, veoma složena. Ljudi koji podržavaju predsednikovu politiku, koji podržavaju SNS, moraju da shvate da lakih izbora nema, kao što nije bilo ni lakih rešenja za ozbiljne i velike probleme. Ovde mora da se pristupi ozbiljno - naglasio je on.

Članovima SNS kaže da ukoliko žele da Srbija nastavi da ide smerom koji je krenula, moraju da "zbiju redove", da ne treba da se bave tim ko će izaći a ko ne na izbore, već kako oni (SNS) na tim izborima da pobede.

- Da na tim izborima pobedi radna, marljiva Srbija koja vodi računa o sebi, Srbija koja gradi sigurnu kuću za svoju decu - naveo je Selaković koji je i generalni sekretar predsednika.

Dodaje da će u kampanji na kritike odgovarati onim što je urađeno do sada.

- Oni kažu uradili smo film "Vladavlac", mi kažemo uradili smo 350 kilometara autoputeva, oni uradili smo "Vladalac 2", mi kažemo smanjili smo nezaposlenost... - zaključio je on.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivana

pre 4 godine

Sve ono što je u prethodnim godinama uradio SNS za Srbiju, kao i planovi za budućnost i unapređenje naše zemlje, biće glavni adut za pobedu na izborima

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija