• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/RTS

27.02.2020

18:51

KURTI UVUKAO ROGOVE: Ukidamo takse! EVO KOG DATUMA ĆE SE TO DESITI!

Politika

KURTI UVUKAO ROGOVE: Ukidamo takse! EVO KOG DATUMA ĆE SE TO DESITI!

Podeli vest

Premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti najavio je večeras da će takse na uvoz sirovina iz centralne Srbije i Bih biti ukinute 15. marta

Kurti je na vanrednoj konferenciji za medije u Prištini istovremeno pozvao Beograd da prekine kampanju povlačenja priznanja Kosova.

On je rekao da je ukidanje taksi na uvoz sirovina "znak dobre volje za rešavanje problema i odnosa", preneo je RTS.

- Očekujem da Vlada Srbije odgovori prekidom kampanje i uklanjanjem ostalih netarifnih prepreka - naveo je Kurti.

- To je znak spremnosti za trgovinsko-ekonomski sporazum sa Beogradom. Mi pozivamo Beograd da se obaveže da će zaustaviti kampanju povlačenja priznanja nezavisnosti Kosova - kazao je Kurti.

Kako prenosi Gazeta ekspres, on je dodao da ako Beograd pozitivno odgovori na ovaj poziv, onda će od 1. aprila takse biti u potpunosti ukinute na period od 90 dana.

On je rekao da će, ako srpska strana ne odogovori poizitivno, takse biti u potpunosti vraćene od 15. juna.
 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

.... a nadoknada troškova i pričinjene štete.

deda Raša

pre 4 godine

Dacicu, ni po koju cenu ne prekidaj zapoceti posao. Nastavi, ako prekines obrukaces one nase prijatelje koji su povukli priznanje lazne drzave. Kakva bi bila nasa drzavna politika,kada bi mi sada priznali Kosovo kao drzavu, obrukali bi i sebe i naj vernije prijatelje.To se nikako ne sme desiti.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija