• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo online

27.02.2020

20:06

ALJBIN PREVARANT SE PREDAO SRBIJI! Šiptari u rasulu, Haradinaj zakukao: SRBI I RUSI SE VRAĆAJU NA KOSOVO!

Politika

ALJBIN PREVARANT SE PREDAO SRBIJI! Šiptari u rasulu, Haradinaj zakukao: SRBI I RUSI SE VRAĆAJU NA KOSOVO!

Podeli vest

Bivši premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj reagovao je na odluku sadašnjeg premijera lažne države Aljbina Kurtija koji je odlučio da 15. marta ukine taksu od sto odsto na uvoz sirovina iz centralne Srbije i BiH, nazvavši Kurtija prevarantom i rekavši da se on predao Srbiji

- Večeras se Aljbin prevarant predao Srbiji. Ovo je početak povratka Srbije i Rusije na Kosovo. Prevarante Aljbin, od danas ste odgovorni za ponovno ekonomski osvajanje Kosova od strane Srbije. Bog blagoslovio Kosovo i njegov narod - poručio je Haradinaj u objavi na Fejsbuku.

Taksu od 100 odsto na robu iz centralne Srbije i BiH uvela je Vlada Ramuša Haradinaja krajem 2018. godine, nakon neuspeha tzv. Kosova da se učlani u Interpol, čemu se Beograd žustro protivio na međunarodnoj sceni.

 

 

 

Zbog takse je došlo i do prekida briselskog dijaloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine, čije ukidanje Beograd traži kao uslov za nastavak dijaloga.

Na ukidanju takse već duže vreme insistiraju i predstavnici SAD i EU.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jova

pre 4 godine

Oteto prokleto,nemože se otimanjem Srbske Zemlje Kosova, i vađenje organa na živim Srbima,dobiti blagoslov Boga,(to je sotonski blagoslov),i za to se pred Bogom mora odgovarati.Kosovski Albanci će do 2025..god.a možda i pre će napustiti i pobeći će sa Kosova. 8.Kralj preuzima svetsku vladavinu,a oni to ne znaju, ostaće i bez delova Albanije,kao i hrvati bez Krajine sve će to uraditi 8.Kralj. zako brzo.živi bili pa videli.

Ivar

pre 4 godine

Daj bre Vučko(sine Dragane,DjV),ko ti ovo čita više,šta puštaš u štampu...... p.s.sve najbolje srbima na KiM i u CG p.p.s. nesam robot

Vladislav

pre 4 godine

Moli se moj rođo da obrati pažnju šta odobrava da mu ide u etar od članaka, da pročita kakve vi gluposti pišete. Šiptari poslednjih 100 godina za razliku od nas imaju plan, cilj, ma ko bio na vlasti i kod njih ništa nije slučajno. Priklanjaju se velikim silama i uklapaju svoje interese, lične, partijske, dnevno političke... u taj cilj. Zar svi koji imamo 2 g mozga u glavi ne znamo da treba da se desi nešto na KiM što će da skrene pažnju na Balkanu sa Milove otimačine? Znamo da se na KiM nešto sprema. Oni zajedno spremaju Kurta i Murta. I sad nam se smeju, mislim vama koji pišete i nama koji u to verujemo. A spremaju nam zlo. Da skrene pažnju sa Crne Gore. Zato kažem daj da ne budemo levati. i vi koji pišete i narod koji čita. Jer znam da vam to nije bilo namera. Al uključite se malo. Ako mi ne objavite komentar poslaću rođu DJV. Tako da sledeci put razmislite da l je bitan samo naslov il nas neko pravi levatima. veća je šteta nego korist objavljivanje ove vesti. Bog nam dao svima pameti. I sloge

Nebojsa

pre 4 godine

Hahahhaa to Kurti Srbine hahahaaha I oni dobili svog Zaeva hahaahaa

Joyce

pre 4 godine

Srbija ne sme da popusti ni malo pred šiptarima. Ne smemo da delimo naše privrednike na one koji smeju i one koji ne smeju da posluju sa Kosovom i Metohijom, Ili svi mogu sve ili niko da ne posluje. Mnogo je pametan g-din Kurti. On bi repro-matrijal a finalne proizvode i dalje da uvozi iz Slovenije, Grčke, Bugarske i Nemačke.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija