• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.03.2020

13:15

E SAD JE SVE SPREMNO ZA SAHRANU LAŽNE DRŽAVE! Šiptari potpuno poludeli: Haradinaj poslao Kurtiju MRTVAČKI KOVČEG sa porukama koje znače RAT! (FOTO)

Politika

E SAD JE SVE SPREMNO ZA SAHRANU LAŽNE DRŽAVE! Šiptari potpuno poludeli: Haradinaj poslao Kurtiju MRTVAČKI KOVČEG sa porukama koje znače RAT! (FOTO)

Podeli vest

Opoziciona Alijansa za budućnost Kosova (ABK), Ramuša Haradianja, koja je najžešći protivnik ukidanju taksi na srpske i proizvode iz BiH, poslala je danas lažnom premijeru Aljbinu Kurtiju kovčeg oblepljen papirima sa upozorenjima, kojima se osporava ukidanje te mere

Kovčeg je oblepljen papirima A4 formata na kojima, između ostalog, piše 100 odsto takse, obećanja, principi, reciprocitet.

U meduvremenu u parlamentu je u toku vanredna sednica parlamenta, sazvana na zahtev 41 opozicionog poslanika protiv Kurtijeve najave o postepeno i uslovnom ukidanju taksi.

 

 

Sjedinjene Države zahtevaju ukidanje taksi odmah i bez uslova, što je i stav Demokratskog saveza Kosova, koalicionog partnera Kurtijevog Pokreta Samoopredeljenje.

Nekoliko mlađih aktivista opozcione Alijanse za budućnost Kosova (ABK), bivšeg premijera Ramuša Haradinaja, uhapšeno je zbog kovčega koji su doneli jutros ispred zgrade prištinske vlade, kao simbol "sahrane obećanja" aktuelne vlasti, prenela je prištinska Gazeta Expres.

O njihovom hapšenju poslanike je na vanrednoj sednici parlamenta, koji raspravlja o predlogu kosovskog premijera za postepeno i uslovno ukidanje taksi na srpske i proizvode iz BiH, obavestila je zamenik predsednika ABK, Teuta Hadžiju.

- Duboko žalim zbog hapšenja mladih ABK, koji su sproveli ovu aktivnost - rekla je Hadžiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Coco

pre 4 godine

ha ha ha, pa oni ce sami sebe unistiti.to im je trade mark.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17