• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs

05.03.2020

14:08

SARAPA OŠTRO ODGOVORIO LIDERU SZS! Da je neko spomenuo državni udar u vreme Đilasa, robijao bi sa maksimalnom kaznom

Politika

SARAPA OŠTRO ODGOVORIO LIDERU SZS! Da je neko spomenuo državni udar u vreme Đilasa, robijao bi sa maksimalnom kaznom

Podeli vest

Napadi na novinare koji ne rade u interesu Lidera SzS Dragana Đilasa ne jenjavaju

U poslednjem napadu u nizu, meta je bio novinar i voditelj TV Pink Predrag Sarapa.

Na portalu Direktno.rs, inače pod kontrolom Đilasovog kuma, objavljen je sramni tekst. Na krajnje vulgaran način predstavljen je rad Sarape, od njegovog izveštavanja na Studiju B, do vođenja jutarnjeg programa na TV Pink.

Đilas je ovu vest tvitovao uz komentar frustrirajuće sadržine, verovatno zato što ne može da cenzuriše izveštavanje svih medija u Srbiji.

- Mislio sam da od Martinovića nema preletača koji je gore govorio o Vučiću. Ali on je za Sarapu malo dete! Za Vučića rekao da je za psihijatriju, za Bujketa da je metiljav, za Stefanovića da je lažni doktor! Za sebe da se ne bi prodao za milijardu! Šampion - napisao je Đilas na Tviteru.

 

 

Povodom ovog orkestriranog napada Sarapa je oštro odgovorio u ekskluzivnom saopštenju za Republiku koje vam prenosimo u celosti.

Verovanje,razuveravanje i rezultati!

Vidim poslednjih dana se na srpskoj političkoj sceni mnogi igraju principijelnosti a zaboravljaju da se u životu mnogo toga menja i da čovek može da se suoči i sa zabludama i greškama. Samo su budale nepogrešive i postojane u svojim suludim stavovima i predrasudama o ljudima i procesima.

Kada poredim vremena iza nas svestan sam da smo živeli u mantrama i floskulama bez rezultata i stalnim uveravanjima u evropski put koga nije bilo. Imali smo samo puku retoriku i agoniju na pomolu. I ja sam bio uveren u velikoj meri da postoji monopol na one koji vode ka boljem životu i Evropi.

Greška. Doživeo sam napade i toplog zeca na najprizemnijem nivou i branio se kako sam znao i umeo i to potpuno sam.

Danas me Đilas napada što nisam umro i on me potapšao po ramenima sa svim svojim milionima koje je stekao dok smo mi radili za platu a on je trgovao sekundama sa tada javnim preduzećem RTV STUDIO B. Znale su se tada sve zabranjene teme i nije moglo da se govori o platanima i Bulevaru i koliko košta rekonstrukcija.

Nije moglo da se govori o ceni Mosta na Adi. Nisu mogli da gostuju predsednici opština u kojima je na vlasti bila opozicija. Nije Vučić sa pozicija vlasti trgovao sekundama, već Đilas. Nije Vučić stekao milione, već Đilas. To su bile samo neke od stvari koje su me naterale da razmislim šta je bolje za Srbiju.

Nismo otvorili niti jedno poglavlje u vreme vladavine tzv evropske elite u Srbiiji i to se nije ni naziralo.

Odvojila se Crna Gora i Vučić nije bio na vlasti. Kosovo je proglasilo nezavisnost i Vučić nije bio na vlasti. Imali smo moleban i predsednika Tadića u poseti Rumuniji. Tadić je rekao dajem Đilasu Beograd i prethodno je menjan Zakon o izboru gradonačelnika. Dakle, biran je voljom odbornika a ne direktno kao 2004 godine.

Đilas je bio i predsednik KSS i dok je Vučić bio na vlasti. Dakle, visoki funkcioner. Ništa mu nije falilo. Danas kada izostaje neka funkcijica on napada i kritikuje. Bolesno je napadati Vučića zbog toga što je Vučić i zbog predrasuda koje su stvarane decenijama. Moram priznati i da sam i ja verovao u takve gluposti dugi niz godina.

Da i ja sam napadao Vučića i njegove saradnike ali me je vreme demantovalo. Razgovara sa svetskim državnicima, jača odbrambena moć, otvaraju se fabrike i autoputevi. I dokaz je demokratije da evo neometano radim a nisam imao previše reči hvale za Vučića i njegovu stranku. A kako mogu da se prodam Vučiću kada on nema milione. Radim ovaj posao isključivo na osnovu dogovora sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom Pink kompanije.

Bolesna mržnja odvela je deo političke scene na put bez povratka. Da je neko pomenuo državni udar u vreme Tadića i Đilasa na vlasti već bi robijao sa maksimalnom kaznom. Da ne govorimo o napadima na porodicu i decu.

Sve ovo je presudilo da razmislim i da kažem da mi se gade likovi poput Đilasa i takvih čija svest doseže do njihovog računa u nekoj banci. Nadam se da će pobediti razum i da će Srbija izbeći nasilje i siledžijsko vređanje koje nam nude određeni lideri SZS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija