• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.03.2020

21:30

N1 NEOČEKIVANO POTVRDILA PISANJE INFORMERA! EU uplatila Lekićevoj producentskoj kući 93.548 evra za snimanje filma "Vladalac"!

Politika

N1 NEOČEKIVANO POTVRDILA PISANJE INFORMERA! EU uplatila Lekićevoj producentskoj kući 93.548 evra za snimanje filma "Vladalac"!

Podeli vest

Televizija N1 večeras je na svom portalu neočekivano potvrdila pisanje Informera da je Evropska Unija uplatila 93.548 evra producentskoj kući "JSP d.o.o." u vlasništvu Slaviše Lekića za potrebe snimanja filma "Vladalac"

Televizija N1 uopšte ne spori da je EU uplatila pomenuti novac, već se u tekstu koji su objavili na svom portalu pita odakle Informeru podaci o ciframa koje su uplaćene, i kako je do istih došao.

ŠOK OTKRIĆE INFORMERA! Evropska unija plaća UDAR NA VUČIĆA, za film "Vladalac" pare dao i Šolak!

Novinari i urednici dnevnog lista Informer imaju pravo na svoje izvore, kao što i televizija N1 i njihovi novinari imaju svoje izvore u svojim emisijama i za svoje vesti.

PROVIDAN POKUŠAJ EVROPSKE UNIJE DA DEMANTUJE INFORMER! EU krije za šta su Lekiću dali 93.548 evra!

 

Podsetimo, Informer je u današnjem broju objavio podatak da je Evropska komisija iz Brisela 17. maja 2019. produkcijskoj kući Slaviše Lekića uplatila 93.548E, a firma "Adrija njuz", čiji je suvlasnik gazda SBB Dragan Šolak, 10. februara Lekiću isplatila još 75.150E! Ovim novcem finansiran je film "Vladalac", u kome je Vučić prikazan kao sam đavo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Komsija

pre 4 godine

Nemojte tako, nije Slavisa Hik Lekic sve potrosio samo na taj film, deo je otisao i na Apel 88!!!

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Evropska unija je finansirala snimanje tog filma sa samo jednom namerom: da legalno izabranog predsednika Srbije sruši sa vlasti i na taj način doprinese ekonomskom, privrednom i međunarodnom i unutrašnjem političkom zaostajanju Srbije a istovremeno da posle rušenja Vučića utiče da na vlast dođe neko ko će potpisati nezavisnost Kosova*. Sve to treba upamtiti i 26. aprila na izborima glasati za kandidate sa liste Srpske napredne stranke a ne za bilokoga iz opoicionih stranaka ili za samostalne kandidate i kada bude održan referendumu o izjašnjavanju da li Srbija treba da bude članica Evropske unije, na tom referendumu zaokružiti opciju ,,NE''.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija