• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.03.2020

13:31 >> 13:34

AKO MOŽE VUČIĆ DA UMRE ILI DA IDE U KARANTIN DO 26. APRILA, TO BI BILO NAJBOLJE! Predsednik o koronavirusu, otkrio i kad će se testirati!

Politika

AKO MOŽE VUČIĆ DA UMRE ILI DA IDE U KARANTIN DO 26. APRILA, TO BI BILO NAJBOLJE! Predsednik o koronavirusu, otkrio i kad će se testirati!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući danas na pitanja novinara o zaraženim koronavirusom na samitu kome je nedavno prisustvovao, izjavio je će nastaviti da radi i da se bori za Srbiju.

"Do kasno sam noćas radio, a i vi čudno kašljete, suvi kašalj, da se malo izolujete. Da obavestim ljude, malopre sam razgovarao sa Lončarom, i dalje imamo jednog obolelog, nešto je lošijeg stanja, mi ćemo to da pratimo", rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je dodao da čestita svim zdravstvenim radnicima, lekarima, medicinskim sestrama, koji se na veličanstven način bore sa svim.

"Ljudi idu na pozive koji nekad nisu ni iz najbolje namere, ima čak i onih koji hoće da se izvuku sa radnog mesta. Inače, interesanstno je koji mediji su se obradovali tome i jedan političar je rekao "Hajde da odložimo izbore", a ja sam sinoć dobio rezulteta istraživanja i jasno mi je zašto sada tako reaguju. Ako može Vučić da umre, rešilo bi nam probleme, ako može u neki karantin do 26. aprila, pa da nam to reši problem", istakao je Vučić.

Foto: printscreen

 

On je dodao i da što se tiče izbora, biće interesantna utakmica, napreduju neki za koje nisam radostan, a ni neki drugi. U svakom slučaju ja ću da radim i da nastavim da se borim za Srbiju.

Testiraću se ako reprizirate Vladalac

Odgovarajući na pitanje novinara N1 da li će se testirati na koronavirus, Vučić je rekao da hoće, ako se dva puta bude reprizirao film Vladac na toj televiziji.

"Samo još dva puta pustite i idem na test. Ako se ispostavi da je negativan, onda me pustite da vodim kampanju", zaključio je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17