• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.03.2020

18:20

(VIDEO) STREPTOMICIN ZA N1! Vučić novinarima Šolakove i Đilasove televizije opet morao da predaje lekciju iz lepog ponašanja!

Politika

(VIDEO) STREPTOMICIN ZA N1! Vučić novinarima Šolakove i Đilasove televizije opet morao da predaje lekciju iz lepog ponašanja!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je odgovarajući na pitanja predstavnika medija nakon obilaska vinarije Deurić opet morao da predaje lekciju iz lepog ponašanja novinarima televizije N1...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi voleo da N1 još nekoliko puta emituje film Vladalac tokom predizborne kampanje, pošto taj film iz dva dela vidi, kako ističe, kao besplatnu reklamu.

- Ako mogu da ne platim da mi ponovnim emitovanjem tokom kampanje naprave besplatnu reklamu i da ljudi vide kako izgleda kada vas nekoli toliko mrzi, a da ne ume ništa da argumentuje bilo čime, već je ključni argument da sam negativno rođen, bolestan, zao i lud. . .  - rekao je Vučić.

Tokom Vučićevog odgovaranja, novinar N1 je u više navrata pokušao da ga prekine na šta je predsednik Srbije morao da reaguje.

- Vi na kojoj god televiziji da ste radili bili ste pristojni, ali otkako ste prešli na N1 se sve promenilo - rekao je predsednik Vučić.

(VIDEO) VUČIĆ OPET "RASTURIO" TV N1: Vi biste NACIONALNU FREKVENCIJU PREKO VEZE kao u vreme Šolaka i Đilasa - NEMA NIŠTA OD TOGA! Nećete rušiti pravni poredak Srbije!

Podsetimo, Vučić je i pre dva dana nakon postavljanja kamena temeljca za fabriku čokolade Bari Kalebo, na sličan način edukovao novinare N1.

- Govorite o urušavanju institucija, a onda mene, umesto nadležne institucije, pitate za dobijanje nacionalne frekvencije - odgovorio je predsednik Aleksandar Vučić na pitanje novinara N1 da prokomentariše saopštenje uprave te televizije da bi rešenje moglo da bude da ta televizija dobije nacionalnu frekvenciju.

- Nisam ja zadužen za nacionalne frekvencije. Ponovo rušite pravni poredak Srbije, to nisam očekivao od N1 televizije. Uvek kažete da institucije treba da rade svoj posao, a onda mene pitate za nacionalnu frekvenciju za svoju televiziju - primetio je Vučić.

To je u nadležnosti REM-a i drugih, dodao je predsednik Srbije.

Vučić je rekao da izgleda da N1 želi preko veze da dobije nacionalnu frekvencu, kao što se to radilo u vreme Dragana Ðilasa i Dragana Šolaka, i poručio da nema ništa od toga, kao i da N1 može da se prijavi na konkursu za dobijanje nacionalne frekvence kada nadležne institucije za to raspišu konkurs.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

Vučić je car! Ali, kada će i da li će to da shvate i svi oni koji su opozicija i rade za opoziciju?

MilosObilic1389

pre 4 godine

Не нападајте личност... - рушите систем...!! Мени је свеједно да ли је на челу државе Курта или Мурта...?! Ако систем остаје и даље исти... Зашто би рушио "Републиканце" да би* довео " Демократе" ?! Мени ништа не значи "фризура" ако Вам је "глава" ... - "ћелава"....

usaf

pre 4 godine

Vucic i lepo ponasanje?Majko moja!Neka prvo demantira sto nije tacno u dokumentarcu-ako moze?

zoran

pre 4 godine

Ne serite..niko nije mutav..Vucic je bio neverovatno neprijatan i bezobrazan prema ovom tipu iz N1 i prvi je poceo sa ocenama i procenama ko je u ovoj zemlji njemu svidja a ko ne..cista vasa svinjarija..ko ste bre svi vi da tako mislite o neistomisljenicima..ja licno ne podnosim nikoga iz jebene opozicije koja i ne postoji, ali nemojte vi koji ste na vlasti i vi koji ih zdusno podrzavate praviti tolike svinjarije.

Djuradj

pre 4 godine

Pusti nebitne drugosrbijance. Ponudi Grcima pomoc u zastiti granice. Tako stitimo i nase granice, plus ce u Grckoj to lepo odjeknuti.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija