• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

09.03.2020

21:18

OTKRIVAMO! ĐILASOVCI SPREMAJU PRLJAVU KAMPANJU! BOLESNI PLAN SZS! Puštaju laži o koroni i migrantima da odlože izbore i sruše Vučića!?

Politika

OTKRIVAMO! ĐILASOVCI SPREMAJU PRLJAVU KAMPANJU! BOLESNI PLAN SZS! Puštaju laži o koroni i migrantima da odlože izbore i sruše Vučića!?

Podeli vest

Đilas naložio svojim medijima da pišu kako zbog širenja virusa treba zabraniti javna okupljanja i otkazati izbornu kampanju! Plasiraju i laži da se Vučić sa Zapadom dogovorio da stotine hiljada migranata budu naseljene u Srbiji!?!

Do parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora ostalo je manje od 50 dana, a prljava kampanja ekstremne opozicije sve je agresivnija. Lider SZS Dragan Đilas sa svojim saradnicima preko medija koje kontroliše već danima plasira bolesnu kampanju koja treba da dokaže da će zbog predizborne kampanje od koronavirusa u Srbiji oboleti mnogo ljudi, kao i da će u našoj zemlji biti naseljeno na stotine hiljada migranata!?!

Đilasovski mediji pokušavaju da ubede građane da zbog širenja koronavirusa moraju biti zabranjena sva javna okupljanja, pa da zbog toga treba otkazati i odložiti i izbornu kampanju i same izbore!?! Istovremeno, plasiraju se i monstruozne laži kako se Vučić tajno dogovorio sa Zapadom da u Srbiju naseli na stotine hiljada migranata, što je tema koju na društvene mreže i u javnost gotovo svakodnevno plasira šef Dveri Boško Obradović.

N1 i Nova vode kampanju

Vest o tome da je dvoje učesnika AIPAC konferencije u Vašingtonu, kojoj je početkom marta prisustvovao i predsednik Vučić, bilo zaraženo koronavirusom brže-bolje su iskoristili i TV N1 i 'Danas' i brojni portali koje kontroliše tajkun Đilas. I svi su oni govorili da se šef države ponaša neodgovorno i da bi i sam morao da bude prebačen u karantin!?! U tim tekstovima navodi se i da se 'opasna zaraza' ubrzano širi svuda po zemlji i da je situacija alarmantna, a potpuno se prećutkuje podatak da je u Srbiji zabeležen samo jedan, i to lakši slučaj zaraze koronavirusom.

Komentarišući sve očiglednije pokušaje stvaranja histerije u državi, predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je ovo jalova ideja opozicije.

Po istom receptu ruše i Trampa

I predsednik SAD Donald Tramp našao se na udaru dela opozicije i medija zbog koronavirusa, i to po istom modelu kao i Vučić. Tramp je pre dve nedelje prisustvovao događaju nakon kog je utvrđeno da mu je prisustvovalo dvoje učesnika zaraženo virusom, što je iskorišćeno za napade na lidera SAD i antiizbornu kampanju.

Međutim, i sam Tramp je poručio da nije zabrinut i da nastavlja predizborne aktivnosti.

- Uopšte nisam zabrinut! Održaćemo ogromne skupove, mitinzi se nastavljaju - poručio je Tramp.

- Juče je jedan političar rekao: Hajde da odložimo izbore. A onda samo što još nije rekao: Ako bi moglo Vučić da umre... Ali to ne smeju da kažu, jer nije pristojno da se kaže, ali bi im svakako rešilo problem. Ili ako bi mogli da me strpaju u karantin bar do 26. aprila i to bi im, veruju oni, rešilo probleme. Mada, prema istraživanju koje sam dobio, mojim političkim protivnicima ni to ne bi donelo dobre rezultate. I to je zapravo pravi razlog njihovih predloga da se izbori odlože. Ali ne vredi, ljudi, neće vas narod! - poručio je Vučić, dodajući da je sva opozicija u zemlji sa 20 procenata podrške pala na oko osam odsto.

- Ja ću da se borim ozbiljno za zemlju i ozbiljno shvatam i pretnju koronavirusom. Ali u političke igranke, neozbiljne i neodgovorne, ne mogu da ulazim. A što se tiče nečijih želja da neko strada ili da neko bude bolestan, to mnogo više govori o tim ljudima nego o meni... - naglašava Vučić.

Potpredsednik SNS Miloš Vučević ocenjuje da opozicija nastavlja besmislenim lažima da satanizuje Vučića.

- Za njih su i migranti i koronavirus samo oružje za obračun sa SNS jer nam ništa drugo ne mogu. Oni beže od izbora jer nemaju program i ideje, osim kako da destabilizuju državu i proliju krv na ulicama. Pokušavaju da rašire histeriju, strah, paniku i mržnju. Ali neće im to proći - poručuje Vučević.

Nastavak specijalnog rata

Analitičar Dejan Vuk Stanković tvrdi da je ovde reč o svojevrsnom propagandno-psihološkom ratu.

- Raspali su im se oni subotnji protesti, izlazak Zelenovića i Paunovića na izbore urušio je kredibilitet bojkota, koleba se, kako vidimo, i DS, možda i oni izađu na izbore... I zato, preostaju im samo te sumanute visokotenzične i histerične kampanje. Đilasu je, naravno, jako stalo da sruši izborni proces po svaku cenu. I zato će nastaviti sa fabrikovanjem izmišljotina. Setite se afere sa lažnom otmicom novinara ili one opšte panike oko trovanja beogradskog vodovoda... Ovo je, dakle, samo produžetak specijalnog rata. I očekujte zato od njih u narednim danima i nedeljama sve i svašta... - kaže Stanković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vla

pre 4 godine

Ko jos Cita te njihove novine, samo nepismeni I primitivci

Aja

pre 4 godine

Vucica su srusili Kon, Nestorovic i onaj bivsi ..uvek mu zaboravim prezime ..

Lazni Bot

pre 4 godine

Ove dve strasne kablovske televizije sa malim rejtingom prave haos,sreca pa imamo "objektivne" nacionalne televizije RTS,Pink,Prvu,B92,Studio B,Happy,RTV sa predznakom nase pravo da hvalimo vlast i kinjimo sve sto ne hvali vlast.

Laza Lazarevic

pre 4 godine

Koja ste vi paranoja,pa pustite samo Pink dok se mozak ne pretvori u kašu i onda moze da ti kaze da ti je plata 500 € a da ce biti 900 €,a da to je vec rekao.

Branko

pre 4 godine

Vaš mozak je već u kaši a neki i nemaju mozga ( Todorović, Đitler, Koala, Ser Gej, Veseljko, Lekić, i ostali žuti ološi= JAJARE )

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija