• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.03.2020

16:44

ŠTA ĆU, TAKAV JE POSAO! Dačić: Ne plašim se korone, MORAM DA PUTUJEM!

Politika

ŠTA ĆU, TAKAV JE POSAO! Dačić: Ne plašim se korone, MORAM DA PUTUJEM!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da se ne plaši koronavirusa, ali da preduzima mere predostrožnosti i da se testira posle svakog putovanja

 

Dačić je nedavno, uprkos preporukama da se ne putuje u Kinu, zemlju u kojoj je zabeležan najveći broj zaraženih i umrlih korona virusom, boravio u dvodnevnoj poseti Pekingu.

On je za Tanjug rekao da je od pojavljavanja koronavirusa obišao četiri zemlje, a da danas boravi u Skoplju, u trenutku kada je u Severnoj Makedoniji zaraženo sedam osoba korona virusom.

- Već šest godina obilazim svet u okviru borbe za povlačenje priznanja Kosova. Tu je bilo velikih rizika - ebola, malarija, boginja, čak i kolera. Testiram se posle svakog putovanja - rekao je Dačić.

Takođe, boravio je u Sijera Leoneu, državi koja je u trenutku njegove posete povukla priznanje Kosova, da bi ubrzo nakon toga otišao u Kazanj, gde je predvodio delegaciju Srbije na zasedanje srpsko-ruskog Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju.

- Bio sam u Sijera Leoneu, a tamo je ebola. Šta ću, takav je posao - zaključio je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija