• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.03.2020

17:01

NE MOŽEMO VIŠE DA TROŠIMO STOTINE MILIONA DOLARA NA VAS! Ova poruka Ričarda Grenela napravila haos u Prištini - ALBANCI VIŠE NEMAJU ZAŠTITU SAD!

Politika

NE MOŽEMO VIŠE DA TROŠIMO STOTINE MILIONA DOLARA NA VAS! Ova poruka Ričarda Grenela napravila haos u Prištini - ALBANCI VIŠE NEMAJU ZAŠTITU SAD!

Podeli vest

Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog, Ričard Grenel, poručio je danas da Amerika više ne može da troši stotine miliona dolara na vojnu i drugu pomoć i projekte na "Kosovu", čija vlada radi protiv interesa svih građana.

 

Grenel je to rekao u direktnom razgovoru sa članom Predsedništva DSK, Skenderom Hisenijem.

Ovu snažnu poruku Grenela preneo je Hiseni na svom fejsbuk profilu.

"Ali, Amerika ne može da zaštiti Kosovo od Kosova, naime od neodgovornog ponašanja vlade i njenih lidera, bila je poruka ambasadora Grenela, dodajući da Amerika ne može da nastavi da troši stotine miliona dolara na vojnu i drugu pomoć i projekte, u zemlji u kojoj vlada radi protiv interesa svojih građana", napisao je Hiseni.

Lider DSK, članice vladajuće koalicije, Isa Mustafa saoštio je ranije danas da će funkcioner te stranke razgovarati sa Grenelom o aktuelnoj situaciji na prištinskoj političkoj sceni.

Mustafa je podsetio i da je stav te stranke potpuno i bezuslovno ukidanje taksi na srpske i proizvode iz BiH.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
grof01

pre 4 godine

Priča za one glupe srbe! Oni ne troše na Kosovo,oni uzimaju milione sa Kosova!

Saradžogla

pre 4 godine

Ало,бато,то кажи својим пореским платишама?Своје глупости и незнања плаћате у стотинама милиона долара? Разарате пристојне државе?Војници вам непотребно гину?Постали сте трећеразредна сила после Русије и Кине.Ускоро ће вас претећи и Индија!ПЛАЋАЈУ АЛБАНСКИМ ОКУПАЦИОНИМ СНАГАМА НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ А ЗА ТО ВРЕМЕ СУША ИМ УНИШТАВА ТЕКСАС ЗБОГ НЕДОСТАТКА ВОДЕ!Дебело плаћају проклетство бомбардовање Србије!Дееебело!

grof01

pre 4 godine

Kako god okreneš,srbija plaća stostruko više zbog zločina iz 90ih! Ako si se ikad zapitao zašto se sve ovo dešava srbiji i srbima......odgovor je strahoviti zločini koje su počinili srbija i srbi 90ih!

Joyce

pre 4 godine

Šta je bre ameri? Šiptari ne plaćaju rate na vreme, a i isporuke bubrega i ostalih organa su proredili, pa vam odjednom ponestaje strpljenja?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija