• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.03.2020

17:46

FABRIKOVANJE LAŽNIH VESTI ZARAD POLITIČKIH POENA JE OLIČENJE OBRADOVIĆA! GO SNS: Boškić primetio da je pandemija koronavirusa tek kad se vratio iz spa centra na Kopaoniku!

Politika

FABRIKOVANJE LAŽNIH VESTI ZARAD POLITIČKIH POENA JE OLIČENJE OBRADOVIĆA! GO SNS: Boškić primetio da je pandemija koronavirusa tek kad se vratio iz spa centra na Kopaoniku!

Podeli vest

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke sa žaljenjem konstatuje da je pripadnicima Dveri očigledno bilo porebno da se njihov predsednik Boško Obradović vrati sa Kopaonika i iz spa centra, da bi shvatili da je pandemija koronavirusa

U saopštenju Gradski odbor Beograd SNS navodi se da je još žalosnije što im je trebalo sedam dana da shvate da treba da se stave na raspolaganje državi i građanima, umesto da se bave strančarenjem, političarenjem i sejanjem mržnje protiv svega što država, ili neki pojedinac, uradi u najboljem interesu Srbije i svih njenih građana.

- Fabrikovanje lažnih vesti i širenje panike zarad političkih poena, u momentu kada se borimo protiv virusa i kada su svi građani zabrinuti za svoje zdravlje je oličenje Boška Obradovića, i morbidna politika Ðilasovog SzS-a - kažu u Gradskom odboru Beograd SNS.

JAČA JE NJEGOVA ŽELJA DA NAPAKOSTI SRBIJI! Vulin: Ðilas ponovo napada Vojsku Srbije

 



Iz GO odbora SNS ovako odgovaraju na današnje saopštenje Dveri koje smatraju licemernim, a u kome je navedeno da će ovaj pokret, radi usmeravanja energije na savladavanje pandemije, privremeno obustaviti sve svoje političke aktivnosti na terenu, a da će se članovi Dveri posvetiti brizi za svoje porodice i bližnje i svoje resurse staviti na raspolaganje štabovima za vanredne situacije po gradovima i opštinama.

Saopštenje je licemerno, kako se navodi, budući da je doprinos Boška Obradovića u borbi države za život svakog građanina bilo izazivanje panike lažnim vestima, čime su jasno pokazali da ne znaju za solidarnost i da jedino brinu o ličnom interesu i vlastitoj promociji.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Crna ovca

pre 4 godine

Na robiju odma sa svim korisnicima spa centara

Sanja

pre 4 godine

Sada treba da budemo solidarni jedni prema drugima, potrebna je sloga. Ne postupci pojedinaca koji izazivaju paniku među narodom, širenjem lažnih informacija.

dejana

pre 4 godine

Boško Obradović se ponaša kranje licemrno i pokazuje svu političku nezrelost i bahatost prema građanima.

Mara

pre 4 godine

Dok se gradjani bore protiv virusa opozicija se bahati po luksuznim hotelima,opoziciju ne zanimaju problemi obicnih gradjana....

Daliborka

pre 4 godine

U ovom trenutku koronavirus na prvom mestu,politika i izbori na poslednjem mestu.Boško Obradović mora da shvati da je nebitan lik i da je on svoje pokazao i da je to dno dna što on predstavlja.

Rade

pre 4 godine

Boško Obradović je školski primer bahatog političara koji gleda samo svoj lični interes.

Lara

pre 4 godine

O njemu je svaki komentar suvišan, čovek propalitet

star

pre 4 godine

Bošku i čitavom savezu za pljačku i silovanje Srbije nikada gražani nisu bili u prvom planu, važno im je bilo samo kako da upotpune svoje lične interese.

Vesna

pre 4 godine

Obradović je najveća izdajica srpskog naroda, mizerni Đilasov potrčko koji ne zna ni kako se zove dok mu tata Điki ne kaže. Tako da je korona za njega velika nepoznanica u njegovom bednom životu !

Nikola

pre 4 godine

Fašista Boškić bi bilo bolje da povije kapu i da prati instrukcije republike za suzbijanje virusa.

mica

pre 4 godine

Sta reci o folirantu Bosku? Da nije smesno bilo bi zalosno

Tijana

pre 4 godine

Dok se on frcka i uziva , vlast se bori za narod.

Milica

pre 4 godine

Boško Obradović prikupio novu snagu da još jače može da plasira lažne vesti po sopstvenoj državi.

Marko

pre 4 godine

Da, to su ti Dverinjaci. Potpredsednica Dveri, fakultetski profesor, čim se probudi kreće da Dvernjakom, tj. promocijom Dveri umesto da se akcenat stavi na pomoć građanima u ovom teškom trenutku. Toliko o obustavi kampanje članova Dveri.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17