• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kosovoonline

21.03.2020

17:39

TAKSE NA SIROVINE UKINUTE, A DANAS JE PRVI KAMION SA ROBOM STIGAO NA KOSOVO!

Politika

TAKSE NA SIROVINE UKINUTE, A DANAS JE PRVI KAMION SA ROBOM STIGAO NA KOSOVO!

Podeli vest

Posle odluke Vlade lažne države Kosova da ukine takse na uvoz sirovina iz centralne Srbije i Bosne i Hercegovine, na Kosovo je stigao prvi kamion iz centralne Srbije, javlja Koha ditore

Portparol Adriatik Staviljeci rekao je da je u protekla 24 sata na Kosovo stiglo oko 170 kamiona sa robom iz različitih država, koji su u Srbiji bili u tranzitu.

- Nakon donošenja odluke u kosovskoj carini, odmah smo aktivirali naše sisteme i započeli sa primenom ove odluke vlade. Do trenutka kada razgovaramo imamo prvi kamion sa robom iz Srbije koja se nalazi u proceduri carinjenja, uglavnom se radi o sirovinama, proizvodima za pakovanje“, rekao je Staviljeci za Koha ditore.

Prema njegovim rečima, iz Bosne i Hercegovine do sada nije stigao nijedan kamion sa sirovinama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzionerj

pre 4 godine

Mislim da je greska, ni jedan kamion ne treba otici dok se kompletno takse ne uklone i bez uslovljavanja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija