• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

22.03.2020

15:55

NASTAVLJAJU SA NAPADIMA NA VUČIĆA: Petrović i Zelenović biju svoje bitke - umesto korone meta im je predsednik!

Politika

NASTAVLJAJU SA NAPADIMA NA VUČIĆA: Petrović i Zelenović biju svoje bitke - umesto korone meta im je predsednik!

Podeli vest

Dok je ovih dana cela Srbija u vanrednom stanju i dok je državni vrh na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i stručnim timovima u borbi protiv Korona virusa, šabački tandem Petrović-Zelenović bije druge bitke, piše portal srbijadanas.com

 

Dušan Petrović i Nebojša Zelenović u svojoj slepoj mržnji prema Vučiću svakodnevno pokazuju da im je neprijatelj upravo on,a ne nova misteriozna bolest, koja ugrožava sve građane ne samo Srbije, nego i celog sveta.

Ipak, očigledno robujući svojim politikantskim manirima, ova dvojica preko svojih aktivista usred vanrednog stanja organizuju lepljenje plakata protiv predsednika Srbije. Dok on danonoćno pravi planove kako da zaštiti narod od nevidljivog neprijatelja i sačuva živote građana Srbije, uspeva da uz neverovatne napore nabavi preko potrebne respiratore  za potencijalno obolele građane, Petrović i Zelenović su odlučili da ga napadnu.

Plakatima, ismevanjem u emisijama njima bliskih medija, u kojima gostuju koristeći svaku priliku da umesto Korona virusa za metu postave Vučića. Sramni plakati, kojima su  oblepili Šabac svedoče o tome. Umesto da su svoje  aktiviste uposlili da starijim Šapčanima koji ne izlaze iz kuća odnesu potrebne namirnice i lekove, Zelenović i Petrović su ih uposlili borbom protiv Vučića. On im je meta umesto da im bude primer.

Jer upravo je Aleksandar Vučić još na početku ove borbe protiv Korona virusa rekao da ga kampanja ne zanima i obustavio je sve stranačke aktivnosti, u trenutku kad se vodi odsudna borba za narod. Uradio je to u interesu građana Srbije i borbe za njihovo zdravlje ni ne sluteći da je tim gestom još jednom nehotice povukao crtu između državnika i jeftinih politikanata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Duca

pre 4 godine

Neka ih nek napadaju, tako samo sebe diskvalifikuju. Vucicu raste rejting i sigurna pobeda na izborima.

zika

pre 4 godine

Banda LOPOVSKA nadam se da im narod nece dati poverenje.

Stavra

pre 4 godine

Bravo majstori. Vucic i SNS imaju besplatnu propagandu u najboljem trenutku. Samo nastavite da ga blatite a sebe da ukopavate, Dok je vas Vucic i SNS ostace vladajuca stranka jos najmanje 12 godina. Zivela Srbija.

Lazni Bot

pre 4 godine

Nestorovic rekao ovo je najsmesniji virus,Vucic kaze nije to rekao Nestorovic,smejanje na putuj te u Italiju ne trena ni komentarisati.

Sasa

pre 4 godine

I posle svega sta nas zadesilo te budale nemaju druga posla !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija