• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

23.03.2020

14:06

UHAPŠEN MUŠKARAC IZ ŠAPCA KOJI JE PRETIO SMRĆU PREDSEDNIKU VUČIĆU i najvišim državnim zvaničnicima

Politika

UHAPŠEN MUŠKARAC IZ ŠAPCA KOJI JE PRETIO SMRĆU PREDSEDNIKU VUČIĆU i najvišim državnim zvaničnicima

Podeli vest

Nezadovoljan zbog uvođenja mera protiv korone, Ranković je napisao da umesto italijanskog scenarija o kojem svi pričaju, preporučuje rumunski - da narod obori diktaturu, a vojska strelja predsednika.

Pripadnici šabačke policije uhapsili su Dragana Rankovića (43) iz Pocerskog Pričinovića, zato što je putem Fejsbuka, tokom vikenda, nezadovoljan zbog uvođenja mera protiv korone, pretio smrću predsedniku Aleksandru Vučiću i najvišim državnim zvaničnicima.

Iz izvora bliskih istrazi saznali smo da je Ranković uhapšen u nedelju uveče. Nije se opirao, a kod njega je pronađen mobilni telefon sa kojeg je pristupao svom FB nalogu. Inače, predstavljao se kao navodni komandant štaba četničkog odreda "Vojvoda Budimir Cerski", kao i kao četnički major. Objavljivao je fotografije u crnim uniformama na Ceru i Ravnoj Gori.

Ranković je odmah jutros priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu gde je dao svoj iskaz. Kako smo saznali, tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak predložilo da Rankoviću odredi pritvor, a tereti ga za teško krivično delo ugrožavanje sigirnosti za koje je zaprećena kazna do 5 godina zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija