• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

23.03.2020

15:23

GASTARBAJTER IZ FRANCUSKE OSUĐEN NA 3 MESECA! Više puta prekršio mere samoizolacije, pa se nagodio sa sudom

Politika

GASTARBAJTER IZ FRANCUSKE OSUĐEN NA 3 MESECA! Više puta prekršio mere samoizolacije, pa se nagodio sa sudom

Podeli vest

Muškarac I.M. osuđen je danas na tri meseca kućnog zatvora zbog kršenja mere samoizolacije, na osnovu sporazuma o priznanju krivičnog dela koji je zaključio sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu.

Njemu je posle povratka iz Francuske 15. marta sanitarna inspekcija na graničnom prelazu Horgoš odredila meru od 14 dana samoizolacije u kućnim uslovima.

U TRENU STRADALI MAJKA, OTAC I SIN Tragedija kakva se ne pamti u Beogradu odnela 6 života, ĆERKA SE IGROM SUDBINE SPASLA SMRTI

Međutim, prilikom kontrole, utvrđeno je da je u više navrata napuštao prijavljeno prebivalište, pa je 21. marta uhapšen, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

NOŽEM NAPALA BIVŠEG MUŽA! Paraćinka posle svađe potegla hladno oružje!

On je danas na saslušanju u tužilaštvu priznao krivicu za krivično delo “nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije” i zaključio sporazum sa tužilaštvom.

Ovaj sporazum potvrdio je i Prvi osnovni sud u Beogradu i osudio ga na kaznu od tri meseca kućnog zatvora.

MILAN (24) I ILIJA (26) NESTALI SU U PONEDELJAK Dešavale su se NEOBIČNE STVARI, a meštani veruju da je u pitanju NEŠTO VEOMA OZBILJNO

Presuda je odmah postala pravosnažna, I.M. je vraćen u samoizolaciju, a nakon što istekne ta mera, počeće izvršenje kazne kućnog zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan

pre 4 godine

oduzeti im pasoš da bi se spustili na zemlju ko su oni.....

Vlado

pre 4 godine

Kakav kućni pritvor, strpajte takve odmah u zatvor!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija