• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.03.2020

21:00

AL DAHRA: Svim radnicima u proizvodnji stimulacija 5.000 RSD

Politika

AL DAHRA: Svim radnicima u proizvodnji stimulacija 5.000 RSD

Podeli vest

U znak zahvalnosti i solidarnosti sa radnicima koji nastavljaju da rade u proizvodnji mleka i vrše pripreme kako bi predstojeći intenzivni prolećni radovi na poljima, uprkos pandemiji korona virusa, bili obavljeni neometano i bez zastoja, kompanija Al Dahra Srbija donela je odluku da svim radnicima u proizvodnji isplati jednokratnu stimulaciju od 5.000 dinara koja će biti isplaćena sa martovskom platom

Kompanija je u saopštenjui najavila i da će zadržati sve radnike, kao i da će zaposlenima koji usled promenjenih uslova rada svoje obaveze obavljaju od kuće isplaćivati 100 odsto zarade.

Za zaposlene koji rade u proizvodnji i čije je neposredno angažovanje neophodno za neometano snabdevanje tržišta mlekom i ostale poljoprivredne radove iz delokruga rada kompanije obezbeđena su zaštitna sredstva - maske, rukavice i dezinfekciona sredstva.

Kompanija je svojim radnicima uputila apel za dosledno pridržavanje svih uputstava nadležnih, kako bi se kroz trenutnu krizu izazvanu pandemijom korona virusa, prošlo sa što manje posledica po zaposlene i proizvodnju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
admin

pre 4 godine

Pa sad je vreme za samo reklamu. Sto bi ste vi bilo koga opustili kad se mleko prodaje i za vreme rata a ne sad kad je povecana potrošnja osnovnih namirnica za 100 odsto. Treba da im date jos jednu platu, sram vas bilo. Sta smo mi veverice.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija