• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.03.2020

18:55

CRNOGORCI U AFERI "VRATI MI MOJE RESPIRATORE"! Šamarčina za milogorskog ministra! DAČIĆ: SRBIJA NIKAD NIKOME NIŠTA NIJE OTIMALA!

Politika

CRNOGORCI U AFERI "VRATI MI MOJE RESPIRATORE"! Šamarčina za milogorskog ministra! DAČIĆ: SRBIJA NIKAD NIKOME NIŠTA NIJE OTIMALA!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić odbacio je kao neistinite optužbe Crne Gore da je Srbija na granici konfiskovala tri od pet respiratora koje je naručila ta zemlja i istakao da Srbija i RFZO nisu nikome otimali ni konfiskovali bilo sta, pa ni respiratore

Dačić je istakao da su Srbija i RFZO po legalnoj proceduri i ugovoru kupili respiratore od firme ''Medical Inovation'', i ni u jednom momentu nisu bili obavešteni o bilo kakvom komercijalnom ugovoru firme ''Getting'' sa Crnom Gorom, jer RFZO nije sa tom firmom ni sklapao bilo kakav ugovor.

Republika Srbija nikad nije diplomatskim putem ni obaveštena od Crne Gore o ovom pitanju, rekao je Dačić.

- Zato u potpunosti odbacujemo neistinite optužbe iz Crne Gore. Srbija nikad ništa nikome nije otimala, niti konfiskovala, a ovakve neistine i optužbe iz Crne Gore u ovako teškim trenucima kada svi vodimo borbu protiv opakog virusa ne doprinose toj borbi i odnosima između naših država i naroda - poručio je Dačić.

VUČIĆ I BRNABIĆ SUTRA U 18h SE OBRAĆAJU JAVNOSTI! Teme - NOVE MERE PROTIV KORONE, KOSOVO I METOHIJA, ALI I NOVE LAŽI IZ CRNE GORE!

 

 

Direktor crnogorskog Fonda za zdravstveno osiguranje Sead Čirgić ranije danas je optužio Srbiju da je, kako kaže, konfiskovala na granici tri od pet respiratora koje je naručila Crna Gora.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sale

pre 4 godine

"Srbija na granici konfiskovala tri od pet respiratora " zasto milogorac sead toliko laze? sad kao drugo ploca: pita zasto nisu stigli?! milogorac znao tacno da zakon zabranjuje izvoz strateskog materijala kao sto su respiratori. jel gosp. sead hteo te da svercuje? zasto nisu pitali vladu srbije? izgleda da vise vole da svercuju respiratore. seade, seade znas da ne treba lagati!?

Rambo

pre 4 godine

Pa dokle vise Milo zlotvore, a mi ti saljemo brasno i ostale potrebstine, eeee moja Srbijo, ali dobro moramo poslati zbog naseg naroda u Srpskoj Crnoj Gori!!!

Fikus

pre 4 godine

Nahrani kera da može jače da te ujede - Srbija im šalje pomoć a oni tako uzvraćaju ... Stopirajte SVE i ne šaljite im ni koru hleba pa neka ih NATO hrani, leči i brani

Marcco

pre 4 godine

Zavrnuli Čengića za proviziju pa je malo nervozan...

Nesa

pre 4 godine

Neverovatna potreba i zelja montenegro fanatika da Srbiju prestave u sto gorem svetlu, taman i po cenu da narod Srbije nateraju da zamrzi srodnike u CG, reaguje na laz, kako bi imali opravdanje za sve sto pricaju i propagiraju. To ti je po principu, onaj drugi ti je udario dete a ti potrcis da mu izcupas usi, to i uradis (naravno bez provere) a ispostavi se kasnije da ti niko nije dete udario.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija