• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.03.2020

22:11

(FOTO) CRNA GORA ODBILA RESPIRATORE IZ SRBIJE! Narod se zahvaljuje predsedniku Vučiću i pruža mu podršku, a crnogorske vlasti TERAJU PO SVOME!

Politika

(FOTO) CRNA GORA ODBILA RESPIRATORE IZ SRBIJE! Narod se zahvaljuje predsedniku Vučiću i pruža mu podršku, a crnogorske vlasti TERAJU PO SVOME!

Podeli vest

Crnogorske vlasti odbile su pomoć koju je uputio predsednik Srbije Aleksandar Vučić u borbi protiv koronavirusa

Potpredsednik crnogorske Vlade i predsednik Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti Milutin Simović zahvalio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na donaciji pet respiratora i poručio da će se Crna Gora i bez Srbije snaći.

Foto: Printscreen

Ipak, narod se zahvaljuje predsedniku Srbije na respiratorima, i na velikoj podršci i pomoći.

Foto: Printscreen

Na stotine poruka su stigle predsedniku Srbije na instagram @avucic na tu temu.

Foto: Printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Crna Gora

pre 4 godine

Stav crnogorske javnosti na Vučićevu ponudu se može reći sa jednom riječju od tri slova: ''MRŠ''.

Sladjan

pre 4 godine

I sada srbija se treba uzbudi ,sekira,I pati,crnogorci su birali vlast,I tako im I treba sve sto im se desava!!!!

Milos

pre 4 godine

Aleksandar Vucic stavlja politiku po stranu i pomaze svim komsijama tj Srbija pomaze Hrvatima, Albancima,BIH.. Albanci ukinuse takse tj. navodno od 1Aprila a u naveliko vec sleperi voze brasno i namernice na celo kosovo.. Gde bas sada da ukinu takse NEMAJU HRANE!! Vas zdravstveni sistem u CRNOJ GORI ravan je nuli! I pored ogromne teskoce u svetu nas Predsednik nudi pomoc za pocetak toliko respiratora a ti imas hrabrost da odbijas tako sto smisljate pricu o nekakvoj zapleni.. da bi ste politicki okrenuli narod protiv Srbije U OVOM TRENUTKU. Jadna li si Crna Goro kad imas takve junake.. Zao mi je samo neduznih ljudi.. Srbija je tu da svima pomogne. Zivela Srbija!

Lapovac

pre 4 godine

Postovani Predsednice, u ovim okolnostima pruzajte pomoc nasem narodu ma u kojoj susednoj drzavi bio. Zaboraviste ovo bratstvo, uvek nas je skupo kostalo. Lazni brat tw uvek laze, al srbin uvoje pomaze. Srpska braca bez granica.

Seki

pre 4 godine

Hranu nisu odbili, velikodusno su je primili i verovatno odneli kucama da njihovi stomaci budu puni a ko pita za narod, neka se tuku za jednu kosku, Srbija je uvek bila uz Crnu Goru, koja je nam nekoliko puta zabila noz u ledja, hvala im sto su odbili jer je to jos 5 ziovota spasenih u Srbiji.

Đole

pre 4 godine

Nećete... Koji ste vi ološi... Samo malo, molićete vi Srbiju...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija