• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.03.2020

21:02

ĐILASE, ILI "ODREŠI KESU" I POMOZI GRAĐANIMA, ILI UMUKNI! Jovanov rasturio lidera SzS!

Politika

ĐILASE, ILI "ODREŠI KESU" I POMOZI GRAĐANIMA, ILI UMUKNI! Jovanov rasturio lidera SzS!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čuva živote ljudi, ali to ostrašcćeni i opterećeni mržnjom, poput Dragana Ðilasa, nisu u stanju da vide, niti ih to zanima, kaže potpredsednik SNS Milenko Jovanov

Jovanov je naveo da su Ðilas i svi njegovi mediji, plaćenici i botovi na društvenim mrežama od prvog dana borbe protiv koronavirusa pokrenuli najužasniju i najmonstruozniju političku kampanju koja će, kaže, biti upisana u istoriju najnečcasnijih radnji u istoriji ove zemlje.

- Smisao te kampanje je juče uobličen na jednom od Ðilasovih portala i čiji naslov govori sve, a glasi: ''Opozicija će ''preživeti'' ako vlast padne na testu korone'' - naveo je Jovanov.

Jovanov pita koliko mrvih je potrebno da bi opozicija „preživela“, a vlast pala na testu korone.

- Stotinu, hiljadu, milion? Demonska računica bezdušsnika kojima očigledno ljudski život znači samo ako je njihov i koji Vučićev napor i trud da zaštiti najugroženije stanovnike Srbije, a to su penzioneri, tumače kako ''Vučić čuva svoje biračko telo''. Vučić čuva živote ljudi, ali to ostrašćeni i opterećeni mržnjom nisu u stanju da vide, niti ih to zanima - kaže Jovanov.

Ðilas se, kako je rekao Jovanov, posle svega setio da napiše otvoreno pismo, a ne da nudi pomoć i respiratore i naveo da se Ðilasa prevario ako misli da će svojom „ispraznom skribomanijom“ sakriti činjenicu da je pre samo dva dana pozvao više od 1,7 miliona penzionera, što je oko 25 odsto ukupne populacije u Srbiji, u šetnju od sat vremena.

- Čemu izolacija, čemu pozivi da se ostane u kućama, ako će četvrtina stanovništva, i to njegov najugroženiji deo, da se šeta svaki dan i izlaže se zarazi? E, to već genijalni tajkunski mozak nije bio u stanju da smisli - naveo je Jovanov.

Ako, kaže, Ðilas želi da pomogne neka „odreši kesu“ jer su, dodaje, pare jedino vredno što ima i što može da podeli sa građanima.

Kako je rekao, Ðilas je pokazao da mu ne ide od ruke da daje savete, ideje i predloge.

- Zato, ako stvarno želi da pomogne, ili neka da pare, ili neka sam kupi medicinsku opremu i aparate, pa neka donira kome hoće. Ako to neće, onda neka bar umukne, jer njegovo bulažnjenje i lupetanje samo izaziva dodatni, nepotrebni, stres građanima, pa im slabi imunitet i čini ih manje otpornim na virus - zaključcuje Jovanov, saopšteno je iz SNS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nesko09

pre 4 godine

Svi vi bi trebali da odresite kesu,a ne da pominjete Djilasa ili bilo koga .Dajte primer drugima pa i Djilasu itd.Sta ste Vi konkretno dali ovoj zemlji?Mislim nista,navikli ste samo da uzimate i pricate o zutima,plavima,zelenima...Dok izredjate sve boje,zaboravite sta ste rekli u pocetku tirade.

zora

pre 3 godine

A sta si ti veliki kriticaru dao ili uradio za ovu zemlju. Reci mi koliko godina imas i u detalje cu ti navesti tvoj zivot.

dr

pre 3 godine

trebate i to pod hitno da otvorite obdaniste za odrasle.ove osobe koje su izabrane od NARODA mora da grizu nokte od svega sto cuju i citaju od njih.pobogu ljudi,pa taj vucic valjda zna i moze sam da se zastiti od neistomisljenika (jer to je cilj)vas "sticenika".ovo je preslo u srpsku farsu,pravite klovnove od sebe.radite ono za sta ste placeni i izabrani.

Bane

pre 3 godine

Djilase ti neces nikad vise biti u politici a kamoli presednik, opljačkao si drzavnu kasu, greska Vucica sto te nije optuzio za kradju, imas mnogo para ali narodnih para. Nemamo institucije da te uhapse da dokaze imovinu jadan je narod

Bari

pre 3 godine

Ja mogu da iznesem samo misljenje da vlada srbije nebi trebla da primi novac ili bilo kakvu pomoc od takvih ljudi poput djilasa i slicnim njemu koji zele u ovakvim trenucima da stvaraju mrznji i paniku i zabadaju noz jednom velikom borcu ze sboju drzavu i narodu u ovakvim teskim trenucima zo sam komentarisai i gs Vulinu isto za takav slucaj u vezi prokletog novca ovih stranih oligatora neka nam BOG CUVA VUCICA PRAVOG BORCA ZA SVOJ NAROD SRBIJE I VAN NJE a vi gospodo koji se motate okolo vucica i prodajete pamet stavite svoje sape u svoje djepove i javno na tv donirajte po nekoliko stotina hiljada evrica za bolesne od ovog virusa i medicinsku opremu koja im treba a ne da se hvalite delima Vucica koji trvi moli za pomoc koju dobija sa svih strana

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija