• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.04.2020

15:43

SKANDAL! NOVINARKA N1 VERBALNO NAPALA LEKARE KOJI SE BORE ZA NAŠE ŽIVOTE! Doktor Predrag Kon je "rešio" u dve rečenice!

Politika

SKANDAL! NOVINARKA N1 VERBALNO NAPALA LEKARE KOJI SE BORE ZA NAŠE ŽIVOTE! Doktor Predrag Kon je "rešio" u dve rečenice!

Podeli vest

Današnju konferenciju za medije predstavnika Kriznog štaba za suzbijanje koronavirusa u Palati Srbija obeležio je skandal koji je izazvala prisutna novinarka televizije N1, koja je verbalno napala epidemiologe Predraga Kona i Dariju Kisić Tepavčević

U danu kada je od virusa COVID 19 preminulo pet osoba, a čak 160 zaraženo, novinarki N1 je najbitnije bilo zašto je doktor Kon zajedno sa svojim kolegama napustio jučerašnju konferenciju za medije i zašto je kasnije gostovao na televiziji Pink?!?

Na očiglednu provokaciju pomenute novinarke, doktor Kon je smirenim glasom odgovorio:

- Nenam nameru da se pravdam. Juče smo se solidarisali sa kolegom, doktorom Goranom Stevanovićem. Težina jučerašnjeg dana u kome je sedmoro izgubilo život je bila velika, poslali smo apel koji smo morali da pošaljemo. A emisija u kojoj sam gostovao bila je ranije planirana - rekao je doktor Kon.

Podsetimo, u Srbiji je registrovano novih 160 zaraženih koronavirusom, odnosno ukupno je 1060. Nažalost, još petoro je preminulo od koronavirusa, čime je ovaj brojka u Srbiji sada skočila na 28. Na respiratoru je 72.


BONUS VIDEO: UČINITE SVE ŠTO JE DO VAS: Ovo su detaljne mere zaštite protiv koronavirusa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlado

pre 4 godine

Oduzmite akreditaciju Đilasovim bitangama! Postupajte sa N1 kao Tramp.

Penziner

pre 4 godine

Pa dal je moguce da su takva djubrad na N1 ???? Kako je nije sramota ???? Imas li ti NOVINARKO sa N1 i malo postovanja i vaspitanja ?????

RINGISPIL

pre 4 godine

Ne razumem VLADU I VOJNE VLASTI. Da li je ovo vanredno stanje? Jeste, zvanicno je proglaseno. U tom slucaju NACIJU TREBA DA INFORMISE samo jedna televizija i to nacionalna RTS. Sve ostlo ZABRANITI I POZATVARATI DOK TRAJE VANREDNO STANJE a mozda i trajno. BEZ novinara citaj / stranih agenata i obavestajaca / ova nacija MOZE da prezivi ALI BEZ ZDRAVSTVENIH RADNIKA I SAMODISCIPLINE NECEMO PREZIVETI. NAZOVI NOVINARI I SIFROVANE TELEVIZIJE CINE MREZU SPECIJALNOG RATA protiv NASEG naroda. Kakva bre akreditacija ovde se radi o opstanku nacije. Sve te apa drapa evropejce anglosaksonce i ne vladine parazite i raznorazne centre za ovo ili ono sve bi ja to u karantin za prevaspitavanje i disciplinovanje.

vlad

pre 4 godine

ma izbacite je napolje odmah i zabranu odmah doneti da nemože više da izveštava iz državnih institucija.Podrška za naše zdravstvene radnike koji se bore za živote.bravo ljudi.

Penzionerj

pre 4 godine

Koji je bezobrazluk to blesimetar nemih mogao izmeriti, eksplodirao bi. Idi pa podjeb.... ko ti rekao da tako provociras. Tu televiziju pod hitno zatvoriti.

romanov

pre 4 godine

ne pustati plcenike i mrzitelje svoje zemlje i naroda

Dragan Razmislite

pre 4 godine

I to nije ništa. Pročitajte njihove komentare i shvatićete ko su oni i ko ih podržava. Smireno predlažem da oni koji to mogu pokrenu inicijativu da se N1 uvede u naš pravni i medijski sistem ili da im se zahvalimo a bagru koju su skupili, najurimo.I ovo joj nije prvi put, njen bezobrazluk je enorman i vređa gledaoce i narod koji ima poštovanja prema ovi ljudima koji se žrtvuju za zdravlje svih. Imam 59 godina , obrazovan sam, nisam ostrašćen i nažalost iskusio sam šta znači kad ti doktori spase život. Zato se osećam bedno jer ne mogu ništa. Dokleeeeee!

Steka

pre 4 godine

Ima li vecih olosa i dezinformera od ovih novina INFORMER? Pasce te i vi sa ovom vladom. Gospoda lekari su juce ustali bezobrazno i otisli a izgivor je bio da idi da pomognu kolegama koji se bore sa koronom. Da bi na kraju Dr. Kon otisao na pink da daje odgovore. Sram vas bilo bagro jedna ona najgora. Svi ste vi Vuciceve lutke, samo vam pertle vire iz guz..e Predsednika. Al pasce i on a sa njime i Pink, informer, RTS i sve ostale dezinformacione televizije i novine. Bagro jedna

Iris

pre 4 godine

JA kao bivša novinarka, RADILA sam 1999.te, za vreme NATO agresije. I tada je bilo teško raditi, danas još teže.U to vreme, Nismo smell objaviti ništa što bi uznemirilo javnost, ako nije odobreno. Dragi kolege, budite pre svega OBJEKTIVNI, NEMA PRISTRASNOSTI. Jućerašnja Kzn, bila je skandalozna, Dragi kolege vašim pitanjima. DOKTORIMA SVAKA čast. Predlog moj je da na dalje n ovinari ne budu prisutni. HVALA.

Nesa

pre 4 godine

Čim prođe vanredno stanje pokrećem privatnu tužbu protiv svih novinara i urednika televizija, koji su lansirali lažne vesti a zbog kojih mi je tim činjenjem bilo ugroženo zdravlje.Apelujem na sve ljude koji su takođe bili u istoj situaciji da urade isto.

Živorad Stevanović

pre 4 godine

Postoji Kodeks novinara Srbije Postoje udruženja novinara: - Udruženje novinara Srbije (UNS) - Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) - Postoji Zakon o javnom informisanju Srbije - Postoji Krivični zakon Srbije Moj komentar: Postoje novinari koji pišu mastilom; postoje novinari koji pišu grafitnom olovkom i gumicom; postoje novinari koji govore i pišu istinu; postoje novinari koji non-stop lažu, vređaju i uzbunjuju narod. Treba li još nešto da kažem. Kazaću naravno, kad se budemo oslobodili ove pošasti što nas je snašla. Drage moje kolege i "kolege" pozdrav

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija