• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.04.2020

13:00

"LIKVIDACIJA VUČIĆA JE PRIRODNO PRAVO"! Milovan Brkić pozvao na ubistvo predsednika Srbije, a novinarska udruženja ćute!

Politika

"LIKVIDACIJA VUČIĆA JE PRIRODNO PRAVO"! Milovan Brkić pozvao na ubistvo predsednika Srbije, a novinarska udruženja ćute!

Podeli vest

Urednik opskurnog Tabloida Milovan Brkić otvoreno je pozvao na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, gostujući u emisiji na Jutjub kanalu Slavija info TV

 

Brkić je rekao da građani imaju apsolutno "prirodno" pravo da likvidiraju diktatora, kako je nazvao Vučića.

On smatra da je Vučić izvršio državni udar uz pomoć vojnog vrha zemlje i tokom emisije tvrdi da je ovo poslednja godina na vlasti aktuelnog predsednika Srbije.

Da stvar bude još monstruoznija, Brkić ide korak dalje, i kaže da je ovo možda i poslednja godina života Aleksandra Vučića.

Interesantno je, međutim, da se nijedno novinarsko udruženje nije oglasilo povodom ovih skandaloznih Brkićevih izjava! Ni UNS, ni NUNS, ni predstavnik OEBS za slobodu medija Arlan Dezir - ostali su potpuno nemi na reči da neko ima "prirodno" pravo da ubije predsednika Srbije.

Njima izgleda smeta samo kad državni organi za vreme vanrednog stanja reaguju na dokazano širenje lažnih vesti u medijima.

Kad neko, kao novinarka portala nova.rs, slaže da u Kliničkom centru Vojvodine lekari i medicinske sestre nemaju neophodnu zaštitnu opremu za lečenje obolelih od koronavirusa i zbog toga bude privedena, onda kao popareni skoče i UNS i NUNS i DEZIR i svi ostali dušebrižnici, ali kad neko pozove na ubustvo predsednika Srbije, onda je to u redu.

Da li to znači da pomenuta novinarska udruženja podržavaju stav urednika Tabloida?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zeljko

pre 4 godine

Strasno ovog treba odmah uhapsiti i sve njemu slicno koji misle lose Srbiji

Dmitar

pre 4 godine

Neznam dokle će državni organi nadležni za ovakve slučajeve da ćute. Morat će narod sam uzeti u ruke i takve novinare kazniti.

milankukic

pre 4 godine

e gde ste sad gospodo tuzioci i drugi organi vlasti taj pod hitno u zatvor

Fikus

pre 4 godine

To što UNS, NUNS i istali "ns" ćute nije nikakvo iznenađenje ili čudo jer svi oni primaju platu od istog gazde. Pitanje bez odgovora je, gde je OEBS koji je ekspresno "izrazio zabrinutost" zbog privođenja lažljive novinarke iz Novog Sada koja širi paniku i pljuje na lekare koji se bore da spasu živote a ni jedne reči za otvoreni poziv na ubistvo legalnog, legitimnog predsednika suverene države koja je ČLANICA OEBS pa još i njegove dece? Ima li kraja EU licemerju i bezobrazlčuku? Čudi me da se do sada nije oglasila i Tanja Fajon?

Miki

pre 4 godine

Ovaj je lud totalno. Jel znate npr kad bi ovako pozvali u Engleskoj da ubijete kraljicu doslo bi vam milion engleza na vrata da vas zgaze. Nije Vučić kraljica ali ga narod obozava. Tako da vam nebi bio u koži jer izazivati problem. Gledajte svoja posla i ne pretite i ne izazivajte đavola.

Abe

pre 4 godine

Dokle će ova država podnositi ovo. Apsiti, apsiti i apsiti.

metafizicar2

pre 4 godine

Ljudiiiii. Ovo je strašno šta se dešava. Predsjednik dok radi i bori se za svoj narod drugi misle i to otvoreno da ga ubiju. Gdje taj normalni srpski narod da reaguje . Odmah . Bez oklijevanja. Ništa montruoznije nisam čula. Dokle ljudi sežu kad im je državna kasa daleko. Naučili samo krasti i ništa više.

Beograđanin

pre 4 godine

Ti nisi normalan. Takve treba zatvoriti zbog govora mržnje. Ako ti se ne sviđa Srbija idi...nikada do sada nismo imali nekoga ko se toliko trudi. A Vas 10..12% izvolite. Daleko Vam lepa kuća. A u inostranstvu ... bićete ono što jeste. Dupeglavci koji će raditi sve što im gazda kaže. Zato ne sedi... već pakuje kofere i pali. A mi ćemo se već snaći. Vi nama ne trebate.

Ljubiša

pre 4 godine

Kaže Brkić ''prirodno pravo'',to samo budaletina može da izjavi, a ne razmisli da onda imaju i drugi prirodno pravo nad njim, i da može sam biti nečije ''prirodno pravo''... Ovu budaletinu odmah strpati u zatvor i sve slične njemu.

Rade

pre 4 godine

Što ćute novinarska udruženja, uopšte me čudi. Ali me čudi i pitam se zašto ćute državni javni tužioci. Zbog čega oni ne rade svoj posao za koji si dobro plaćeni. Ako misle da im je mala plata, neka daju odkaz i neka idu. Doći će sigurno drugi koji će savesno raditi svoj posao ! ! ! ! ! !

Rajko

pre 4 godine

Kakav narod? Das mu demokratiju i odmah pocne da likvidira. Ok mozda je to u redu ali treba da pocne prvo od sebe i svojih ukucana za primer da vidi narod da je u pravu. Ma prdekana brate i goli otok i to da im tamo Hitler bude dezuran.

Beograđanin

pre 4 godine

MRZITE GA JER NIKADA NEĆETE IMATI PODRŠKI KAO ŠTO JE ON IMA. A ŽIVETI U ISTOM RAZDOBLJU SA NJIM... A NE MOĆI DA GA POBEDITE..A TOLIKO GA MRZITE MOŽETE JEDINO FRUSTACIJOM I MRŽNJOM DA SE PREDSTAVITE. NESPOSOBNI LJUDI. BUDALE.

čeda

pre 4 godine

Burko ljudska.Na decu si udario i na čoveka koji se bori za državu. Napišimo peticiju za hapšenje,udužimo se protiv ovakvih ljudi.

ponosanS

pre 4 godine

"LIKVIDACIJA VUČIĆA JE PRIRODNO PRAVO"! Milovan Brkić Logikom tvog mracnog uma bilo bi i ubistvo tebe sasvim prirodno pravo. Ubistvo zena, dece po tebi nije nista drugo do prirodno pravo. Prirodno pravo znaci da svako zivo bice ima pravo na zivot, slobodu, cistu vodu i hranu. Prirodno pravo znaci da niko nema pravo odlucivati koliko dugo ce covek da zivi sem Boga. Ti si covece potpuno prolupao, sta ti znas o prirodnom pravu, prirodi i bozjem zakonu. Dali bi bilo prirodno pravo da se zarazis korona virusom a bolnice odbiju da te lece pozivajuci se da je tvoja smrt prirodno pravo.

Mirko

pre 4 godine

Ovo je posao policije. Odmah. Za svaku pretnju ubistvom, hapsenje i sud. Dugogodisnja, teska robija.

Jovan PI

pre 4 godine

Ovakve džukele pod hitno treba na doživotnu robiju. On poziva na ubistvo predsednika i njegove dece i nije čudo da među njegovim istomišljenicima i takvih koji bi bez razmišljanja učinili. Pitam se da li takvi uopšte treba da budu na slobodi? Naša vlast je i suviše mlaka prema ovakvim dripcima koji govorom mržnje podstiču na nasilje i ubistvo. Od ovakvih nam preti velika opasnost, jer ,,Brkića" ima svuda među nama i treba na vreme sprečiti širenje opasnog virusa ;;Brkić".

Šumar

pre 4 godine

KO JE OVA BUDALETINA ? KOGA ON PREDSTAVLJA ? ZAŠTO ZA PRIMER ON NE IZVRŠI SAMOUBISTVO ? BUDALE SE NE SEJU VEĆ SAME NIČU !!!

Srđa Zlopogleđa

pre 4 godine

Zbog ovoga i svega što Brkić piše u Tabloidu, u normalno uređenoj zemlji, odavno bi reagovalo tužilaštvo, a sud bi pokrenuo postupak koji bi se završio Brkićevim smeštanjem u Lazu. Međutim, i naša vlast ima ozbiljnu manu, koja se ogleda u neumerenom strahu od pada rejtinga, pa je sklona da izbegava sankcionisanje svakog kršenja zakonskih normi. Pored Brkića i Tabloida primer je i nesankcionisanje kršenja vanrednog stanja, izbegavanje striktne primene izolacije pristiglih iz inostranstva, povlačenje Uredbe, nesankcionisanje novinara za lažno informisanje...! Sada kada su osetili taj strah, svi protivnici su "dobili krila" i to, umesto pravih argumenata,uspešno koriste za destabilizaciju vlasti. Vlast mora ozbiljno, promišljeno i odgovorno nastupati i ne povijati se pred otporom i provokacijama malobrojnih protivnika, inače će se i oni proširiti kao KOVID-19.

batocina siti

pre 4 godine

Samo stani pred ogledalo,i pitaj sebe dal si novinar,covek ili bitanga

zoran

pre 4 godine

Vučiću, hapsi bitange i neprijatelje Srbije što pre.Pa jer on oma decu.Hapsi i budi siguran da pristojna i disciplinovana Srbija neće ti zameriti.HAPSI.

Aziz

pre 4 godine

Ovo je bolestan čovek.Poslje prolaska kordone treba dati akcenat na psihijatrijske klinike.

nikola

pre 4 godine

OVOGA SRBOMRSCA ODMAH TREBA SMESTITI U ZABELU, KAKO JE ZAKON PREDVIDEO, DA SE LECI GDE MU JE MESTO I DA PRESTANE DA UZNEMIRAVA GRADJANE. ZELJA MU SE NECE OSTVARITI MI GRADJANI CUVAMO PREDSEDNIKA.

Zexx

pre 4 godine

Ovu kreaturu treba ODMAH uhapsiti I naučiti pameti...

Stavra

pre 4 godine

Ovakvu budalu svet jos nije video. Ispunjava sve preduslove da tuzi roditelje i trazi odstetu.

Sladjana

pre 4 godine

Pretnja predsedniku je Pretnja demokratiji! Nadamo se da je odgovorna policija vec reagovala. Samo jedno vazi za ovakvu kretensku barabu. Dugotrajni zatvor! Srbija je dosta ispastala od ovakvih neinteligentnih idiota i lopova. Ziveo predsednik Vucic i zivela Srbija!

Goran

pre 4 godine

Corka bre za budale ili ih staviti s zarazenima.

Pravda

pre 2 godine

Ovog smrada i ostale pod hitno kazniti,kako se ne plase da ce biti lincovani od naroda.ko podrzava ovu stoku,sta ceka Vulin.hapsi tu bagru.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasilo se Ministarstvo odbrane: Ronioci pronašli telo podificira
Hronika

Oglasilo se Ministarstvo odbrane: Ronioci pronašli telo podificira

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Vatrogasci su spasili 15 objekata: Vanredna situacija u Trgovištu i Crvenom Gradu
Hronika

Vatrogasci su spasili 15 objekata: Vanredna situacija u Trgovištu i Crvenom Gradu

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova angažovani su na gašenju požara na otvorenom prostoru u Trgovištu, Tutinu, Lebanu i Prijepolju, a njihovom brzom i efikasnom akcijom juče su ugašeni požari na otvorenom kod manastira Crna Reka, u Ivanjici i kod Despotovca, dok je požar u Prijepolju u mestu Gojakovići lokalizovan.

16.04.2024

10:50

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija